(ВИДЕО) ВАСКО ПОПЕТРЕСКИ ДО МИЦКОВСКИ: НЕ Е СЕРИОЗНО ЗА КАНДИДАТ ЗА ПРЕМИЕР ДА КАЖУВАТЕ ВАКВИ НЕТОЧНИ РАБОТИ!

Објавено на 04.07.2020 во 21:38:06 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

На 41-на минута од интервјуто на Васко Попетрески му збоктиса од лагите на Мицковски и го прекина.

- Ама каква фуснота за македонски јазик во договорот од Преспа, такво нешто нема, ви се молам, ова е несериозно, кандидат сте за премиер.

Мицковски се налути на оваа квалификација и негодуваше и го прекори новинарот дека пристрасно го води интервјуто.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет