ПОПЕТРЕСКИ ДО МИЦКОВСКИ: ЌЕ ГО ЗАМОЛИТЕ ЛИ ОРБАН ДА ГО ВРАТИ ГРУЕВСКИ ДА СИ ЈА ОДЛЕЖИ КАЗНАТА?!

Објавено на 04.07.2020 во 22:00:42 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Голем пријател сте со Орбан, ќе го замолите ли да го врати Груевски да си ја одлежи казната?

 - Унгарија е голем наш пријател!

- Како е голем пријател земјата што го спасила и му дава азил на екс премиерот кој е правосилно осуден за криминални дела?

- Па многу помош ни дадоа за Короната...

- Па и други ни дадоа 100 пати повеќе помош од Унгарија!

- Па и тие ни се пријатели!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет