НИКОЛОВСКИ: Денеска заедно со претседателот на СДСМ, Зоран Заев ги посетивме компаниите Интернатионал Фреш Фоод и ДПТУ ,,ЕКО ЛАЈФ" ДООЕЛ, нови инвестиции на Истокот

Објавено на 05.07.2020 во 11:35:06 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Успешни компании во кои вработените веруваат и се чувствуваат сигурно.

Нема дел од државата кој не се рaзвива. Истокот доживеа пресврт.

Во Крива Паланка и регионот се инвестира сериозно и постојано.

Мојата главна цел е да извезуваме македонски производи, а Македонците да ги вратиме дома. Со стабилни и прогресивни компании тоа е можно.

#СДСМ покажа дека е партнер на компаниите и бизнис секторот.

Покажавме дека можеме, а #МОЖЕМЕ уште повеќе, уште подобро!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет