ДИМИТРОВ: Под убавите сенки покрај Треска вчера имав прекрасен разговор со пензионерите од Македонски Брод

Објавено на 05.07.2020 во 11:47:45 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#СеГрижиме за сите, од најмлади до најстари. Го стабилизиравме пензискиот фонд, а тоа овозможи пензионерите да земаат редовни пензии дури и во криза.

Во следниот мандат пензиите продолжуваат да растат заедно со животниот стандард.

#Можеме

 

 

loading...

 

Македонија

Свет