(ВИДЕО) НИНА ГРУПЕР ПРАВА ХЕРОИНА: ИАКО Е ШЕФИЦА НА ДРЖАВНАТА КАСА, НИЗ СКОПЈЕ СЕ ДВИЖИ САМА БЕЗ БОДИГАРДИ, СО ТРОТИНЕТ!

Објавено на 07.07.2020 во 14:00:37 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Денеска во МАНУ имаше промоција на книга за македонскиот јазик, беа дојдени поглавари, министри, лидери на партии, сите беа дојдени со по една до две коли, многу бодигарди, шофери...

Министерката за финансии, си дојде сама со тротинет и си замина сама кон министерство, иако ја следува и шофери и лимузини и бодигарди...

БРАВО НИНА ПРАВА ХЕРОИНА!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет