(ФОТО) Јоци: Наќе Чулев на ,,средби со граѓани” оди со неколку службени возила?!

Објавено на 07.07.2020 во 14:11:39 часот | Македонија

Наќе Чулев на ,,средби со граѓани” оди со неколку службени возилаНе разбирам. Го следи Владата овој човек во неговите активности – дали злоупотребува ресурси под превезот на ,,средби со граѓани”

На својот профил напишал дека се среќавал со граѓани, кои, му давале поддршка⁉️

А, какви се овие средби со граѓани среде кампања [Маврови анови м.з] на кои присутен е министер, а не локал началник или командирКампањски средби или каквиАко се кампањски, забрането е користење на државни ресурси за партиски активности и цели.

А, како дошло до ,,средба”, ги викнале среде улица преку смс, со флаер…не разбирам⁉️

Ваква ,,средба” веќе оствари Чулев и во Лисиче неодамна – забележан со службени возила.

ФБ статус на Јорданка Ивановска-Јоци

 

 

loading...

 

Македонија

Свет