КАКВА БРУКА, НАМЕСТО ЛАВОВИ ДА ТИ БИЛЕ МАЧИЊА: ВМРОВЦИТЕ СЕ РАЗБЕГАА ОД ДЕБАТИТЕ, НАЈСИЛНИ СЕ НА КУРТОН АЛФА КАДЕ ГИ МАЧКААТ СО УНГАРСКО МАСЛИНОВО УЉЕ!

Објавено на 08.07.2020 во 00:31:41 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

💬 Oд ВМРО-ДПМНЕ пак не доаѓаат на дебати што потврдува дека се враќаат назад, за НАТО и ЕУ е потребно лидерство.

За НАТО и ЕУ беше потребно силна политичка волја, визија и лидерство, а режимот за 11 години не успеа да ја придвижи земјата во тој правец и не дадоа поддршка на овие процеси❗️

💬Новата развојна економија и целата Програма на #СДСМ за новиот мандат се поставени на реални основи и ќе има повисоки плати, пензии, социјална помош, поддршка за младите.

Да гласаме масовно на изборите на 15 јули, затоа што треба да носиме важни одлуки за државата❗️

💬Очекувам дека граѓаните ќе бидат на висина на одговорноста и ќе излезат на изборите да избереме Влада и Парламент со полн капацитет во интерес на здравјето, економијата и интеграциите.

Како Влада донесовме навремени и исправни одлуки кои се поврзани исклучиво со заштитата на животот и здравјето на граѓаните❗️

💬Одлучуваат граѓаните, доста е со национализми, уцени не се прифатливи.

Концептот Македонија - Едно општество за сите нема алтернатива. Владата се прави врз основа на принципи и програми. Нема концепт за размена на пратеници, ова беше синтагма колку ВМРО-ДПМНЕ ќе загуби на изборите. Никој не може да забележи на СДСМ за еднаквиот третман кон сите. Треба да дојде квалитетот до израз и одлуката на граѓаните и врз основа на тоа ќе седнеме да разговараме за составот на новата Влада. Но за нас уцена не е прифатлива❗️

 

 

loading...

 

Македонија

Свет