НУКЛЕАРНА БОМБА НА ЗАЕВ: ВО ПРВИТЕ СТО ДЕНА ЌЕ ФОРМИРАМЕ КОМИСИЈА КОЈА ЌЕ ПРАВИ ВЕТИНГ НА СУДИИТЕ, ЌЕ СЕ ПРОВЕРУВА НИВНИОТ ИМОТ НО И НИВНИТЕ ПРЕСУДИ!

Објавено на 09.07.2020 во 23:25:30 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Во првите 100 дена од новата влада, прво што ќе направиме е меѓународна комисија со експерти од ЕУ и САД кои ќе ни помогнат да направиме ветинг на судиите, ќе се чешла нивниот имот но и нивните минати пресуди, застарени случаи итн, и ќе се носи одлука за разрешување па дури и затвор за оние кои се огрешиле, за прв пат во закон ставивме кривична одговорност за судии, досега беа заштитени како бели мечки!

Заев на Алсат М.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет