ЗАЕВ СЕ ОБРАТИ ДО ГРАЃАНИТЕ: СО СЕДЕЊЕ ДОМА, ИЛИ ПАК СО ГЛАС ЗА ДРУГИТЕ ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ, ПОМАГАТЕ МАФИЈАТА И РЕЖИМОТ ПАК ДА ЈА ЗАРОБАТ ЗЕМЈАТА И ДА ГИ ПОНИШТАТ СИТЕ УСПЕСИ ШТО МАЧНО ГИ ПОСТИГНАВМЕ!

Објавено на 09.07.2020 во 23:39:17 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Со седење дома или пак гласање за другите партии и коалиции, помагате, овозможувате мафијата и режимот да ја заробат пак земјата и да ги поништат сите мачно постигнати успеси. Бидете одговорни и храбри, како што ние бевме одговорни и храбри овие 3 години!

Лидерот на СДСМ се обрати до граѓаните на крајот на интервјуто за Алсат М.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет