ФИЛИПЧЕ: ПРИ КРАЈ Е РЕНОВИРАЊЕТО НА НЕФРОЛОГИЈА

Објавено на 10.07.2020 во 09:51:50 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Во завршна фаза е целосно реновирање на првиот кат од Клиниката за нефрологија. Ги реновираме одделите за интензивна нега, за трансплантација, за акутна и хронична дијализа, како и хируршката сала за обезбедување васкуларни пристапи за хемодијализа. За краток период направивме вистински пресврт во јавното здравство. Повеќе од 30 јавно-здравствени установи имаат комплетно нов изглед. 🙌

 

 

loading...

 

Македонија

Свет