ЕКСКЛУЗИВНО: Откриваме кој стои зад еден од клучните БОТ Твитери на Мицкоски

Објавено на 12.07.2020 во 11:37:14 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

Twitter profilot @DenicaMMM или по познат како “Марга” е контролиран од девојката чија слика е постирана подоле😇

За да го разобличиме моралот на оваа девојка, ви ги презентираме следните детали:

Се вика Ивана Трајковска, од Козле.

До скоро вработена во Агенцијата за разузнавање, сега избркана заедно со нејзиниот дечко, пардон швалерка му, човекот е формално правно сеуште во брак- Синиша Алексовски!

Избркана од АР на барање на стратешките безбедносни партнери на Македонија и НАТО, поради што е проценето дека невозможно е швалерката Ивана и мешетарчето Синиша да добијат безбедносни сертификати и да работат во служба на земја членка на НАТО!

Овие лица се евидентирани и како соработници на служби на држави од источниот блок и финансирани од истите!

Ивана или Марга како што се потпишува да објави каков исказ дала во ОЈО за настаните од 27 Април и која е нејзината улога таму заедно до Синиша.

Прашуваме, дали е точно дека со новинарска легитимација била присутна во Собранието на 27.04.2017, а по насока на Синиша го напушта објектот непосредно пред инцидентите?

Еве каде може да ја добите Ивана и да ја прашате за коментар: Facebook

– Instagram

 

Пишува: Фројд Македонски на ФБ

 

 

loading...

 

Македонија

Свет