ЕНИГМA: ДАЛИ КООРДИНАТОРОТ НА ВМРО ДПМНЕ ВО ПАРЛАМЕНТОТ ГИ СНИМАЛ РАЗГОВОРИТЕ НА МИЦКОВСКИ СО 8ТЕ НЕЗАВИСНИ И ПОТОА ГИ ПРОДАЛ СНИМКИТЕ ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ ОД ДОЛГОВИ?!?!

Објавено на 12.07.2020 во 16:01:37 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет