Касами проценува дека коалицијата „Можеме“ ќе освои меѓу 80 и 100 илјади албански гласови

Објавено на 13.07.2020 во 01:00:27 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Ние сме сигурни дека албанските гласови за Движењето Беса и Коалицијата Можеме ќе се движат од 80 до 100 илјади, вели лидерот на Беса Биљал Касами на ТВ21. Воедно, тој додаде дека еден дел од таборот што се одвои од БЕСА му недостига.

-Тие се надвор од политичката сфера. Знае јавноста дека бевме заедно и пред да се  вклучиме во политиката со активности од граѓанска област и заради јавноста имавме коректна комуникација – рече Касмаи.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет