ПРЕКИН ВО РАБОТАТА НА YAHOO MAIL СЕРВИСОТ, СТОТИЦИ МИЛИОНИ КОРИСНИЦИ ШИРУМ СВЕТОТ НЕ МОЖАТ ДА ПРИСТАПАТ ДО СВОИТЕ САНДАЧИЊА ЗА ЕЛЕКТРОНСКА ПОШТА
ПРЕКИН ВО РАБОТАТА НА YAHOO MAIL СЕРВИСОТ, СТОТИЦИ МИЛИОНИ КОРИСНИЦИ ШИРУМ СВЕТОТ НЕ МОЖАТ ДА ПРИСТАПАТ ДО СВОИТЕ САНДАЧИЊА ЗА ЕЛЕКТРОНСКА ПОШТА
ЗА НСДП Е НЕПРИФАТЛИВ ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ ЗА РЕШАВАЊЕ НА СПОРОТ МЕЃУ РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА И РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
ЗА НСДП Е НЕПРИФАТЛИВ ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ ЗА РЕШАВАЊЕ НА СПОРОТ МЕЃУ РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА И РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
МВР СЕКОЈ ДЕН КАЗНУВА СТОТИЦИ НЕСОВЕСНИ ВОЗАЧИ: 349 санкции за брзо возење
МВР СЕКОЈ ДЕН КАЗНУВА СТОТИЦИ НЕСОВЕСНИ ВОЗАЧИ: 349 санкции за брзо возење
Литванија изложена на голем кибер напад од Русија: Одмазда за блокадата на Калининград
Литванија изложена на голем кибер напад од Русија: Одмазда за блокадата на Калининград
Шолц: Нема враќање на состојбата од пред рускиот напад врз Украина
Шолц: Нема враќање на состојбата од пред рускиот напад врз Украина
РУСКАТА ВОЈСКА СЕЕ СМРТ ВО УКРАИНА: Најмалку 10 лица загина при руски напад врз трговски центар во Кременчук
РУСКАТА ВОЈСКА СЕЕ СМРТ ВО УКРАИНА: Најмалку 10 лица загина при руски напад врз трговски центар во Кременчук
Николовски од Долнени: Земјоделците редовно и неселективно ги добиваат своите субвенции – Се покажа дека партиските блокади се на штета на секој земјоделец
Николовски од Долнени: Земјоделците редовно и неселективно ги добиваат своите субвенции – Се покажа дека партиските блокади се на штета на секој земјоделец
Алијанса за Албанците: Насилство и вандализам на координаторот на ДУИ
Алијанса за Албанците: Насилство и вандализам на координаторот на ДУИ

АЛЕКСАНДАР КИРАЦОВСКИ: Денес стигна уште една потврда која им зададе удар на оние кои од, сега веќе јасни побуди за јавноста, го мешаа моето има и ми штетеа на честа и угледот

Оставив времето да ги разбива облаците од инсинуации истурени врз мене во минатото.

Денес стигна уште една потврда која им зададе удар на оние кои од, сега веќе јасни побуди за јавноста, го мешаа моето има и ми штетеа на честа и угледот.

Јасна потврда од сведоштвото на извесен бизнисмен, г-дин Лога, дека никогаш не сум учествувал на никакви состаноци за поврзани со судењето за случајот Меѓународен сојуз”.

Вистината, иако можеби задоцнето, секојдневно излегува на површина и ги демантира сите лаги и сомнежи.

Чесноста, искреноста и директниот пристап се основата на мојот карактер, а тоа со ништо не може да се промени!
p.s.

Ова доаѓа како след на нешто кое го изјавив во ноември минатата година во еден дел од интервјуто за неделникот Фоус:
“Следствено на тоа, согледувајќи дека моето опстојување на таа функција кон мене и кон моето семејство станува нефер и неоправдано, се решив на пауза, неинсистирајќи на никаква функција, со цел времето да расчисти многу работи и да ја потврди заболеноста на јавниот простор од грубите лаги и манипулации.
Повлеков чекор назад за да направам 3 чекори напред.

Сега времето лека-полека ги разбива облаците од лаги и инсинуации истурени врз мене, а јас со многу поголемо искуство кон одредени состојби и личности ја кројам стратегијата за доброто на многу неоправдано „исчезнати“ херои во СДСМ, чии места сега се запоседнати од ликови кои до вчера беа како со папочна врвца припоени до режимот.”

loading...

tải game go88

where can i buy sunwink sunwin s.r.o where can i buy sunwink