PLUTO’S DOUBTS - OPENING ACT НА PLACEBO ВО СКОПЈЕ, 16 ЈУЛИ 2022, СТАДИОН НА АРМ!
PLUTO’S DOUBTS - OPENING ACT НА PLACEBO ВО СКОПЈЕ, 16 ЈУЛИ 2022, СТАДИОН НА АРМ!
ВЕЧЕРВА КОНЦЕРТ НА КАРОЛИНА “АЈДЕ ДА ЛЕТАМЕ - GREATEST HITS”
ВЕЧЕРВА КОНЦЕРТ НА КАРОЛИНА “АЈДЕ ДА ЛЕТАМЕ - GREATEST HITS”
WHITESNAKE И DAVID COVERDALE - ЈАВААТ НИЗ СВЕТОТ ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ! Голем open air -12 јули-Стадион на АРМ -Скопје-20 часот!
WHITESNAKE И DAVID COVERDALE - ЈАВААТ НИЗ СВЕТОТ ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ! Голем open air -12 јули-Стадион на АРМ -Скопје-20 часот!
ПОСЛЕ НЕЗАБОРАВНИОТ СПЕКТАКЛ НА СТАДИОНОТ НА АРМ ВО СКОПЈЕ, ОМИЛЕНИТЕ СТАРОМААЛЦИ СЕ СЕЛАТ ВО ОХРИД, НА ИЛИНДЕН, ЗА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!
ПОСЛЕ НЕЗАБОРАВНИОТ СПЕКТАКЛ НА СТАДИОНОТ НА АРМ ВО СКОПЈЕ, ОМИЛЕНИТЕ СТАРОМААЛЦИ СЕ СЕЛАТ ВО ОХРИД, НА ИЛИНДЕН, ЗА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!
THIEVERY CORPORATION НА БИС ВО СКОПЈЕ! 03-ти јули, Стадион на АРМ
THIEVERY CORPORATION НА БИС ВО СКОПЈЕ! 03-ти јули, Стадион на АРМ
Ковачевски на средба со коалициските партнери за францускиот предлог
Ковачевски на средба со коалициските партнери за францускиот предлог
РОКАДА ВО БУГАРСКАТА ВЛАДА: НАМЕСТО ПЕТКОВ, АСЕН ВАСИЛЕВ ЌЕ БИДЕ НОВ ПРЕМИЕР, ПЕТКОВ ЌЕ БИДЕ МИНИСТЕР ЗА ФИНАНСИИ
РОКАДА ВО БУГАРСКАТА ВЛАДА: НАМЕСТО ПЕТКОВ, АСЕН ВАСИЛЕВ ЌЕ БИДЕ НОВ ПРЕМИЕР, ПЕТКОВ ЌЕ БИДЕ МИНИСТЕР ЗА ФИНАНСИИ
Борисов: Да го финализираме францускиот предлог за Северна Македонија
Борисов: Да го финализираме францускиот предлог за Северна Македонија

АЛО БЕ МРЧАТОРИ И ВЕЧНИ КРИТИЗЕРИ, КАМО 10 МИНУТЕН АПЛАУЗ ЗА ДИМИТРОВ И ОСМАНИ ШТО ИЗДЕЈСТВУВАА ГОЛЕМА ДИПЛОМАТСКА ПОБЕДА НАД БУГАРИЈА – ЕУ ВО ДОКУМЕНТ ЈА ОСУДИ БУГАРИЈА ЗА ПРОВОКАЦИИТЕ КОН СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, ВО СОФИЈА ТРИ ДЕНА СЕ КАКО ПОПАРЕНИ?!?!

Само за критика и за мрчење е создаена оваа јавност!

За најбалнална грешка не знам свртено знаме наопако при пречек на некој државник три дена се јаде бурек и да не кажам уште што на соц мрежи по порталите и дебатните емисии…

А сега нема ниту глас ниту најмала пофалба за големата дипломатска победа над Бугарија, дело на неуморните Димитров и Османи кои ја ораа ЕУ надуж и попреку изминативе месеци, па ЕУ во документ ја осуди Бугарија и ги замоли министрите од бугарската влада да не даваат провокаторски изјави кон Северна Македонија, за што во Софија се како да ги треснал метеор, 3 дена не знаат што да изјават кај да се свртат…

Еј каков подвиг, како триумф, браво, поклон до земја господа Димитров и Османи, браво! Да ви се алал ручеците и вечерите и патувањата и платата што ја земате од народот, ете вака се враќа кон државата и народот со неуморна напорна концентрирана талентирана ефективна битка која на крај резултира со голема победа, историска би рекол!!!

И сега ордите мрчатори, хејтери, сероњи, вечни критизери што ќе прават? Нормално, ќе чекаат Димитров некаде да се сопне или лизне на кора од банана и површно популистички да шират хистерија дека се неспособни дека ја прдоле земјата и интересите на народот дрн дрн, кучињата ќе продолжат да си лааат, тоа е…

loading...