Една слика што ја покажува сплотеноста во СДСМ Центар и која испраќа една единствена порака до ДПМНЕ.
Една слика што ја покажува сплотеноста во СДСМ Центар и која испраќа една единствена порака до ДПМНЕ.
Ние сме сигурни победници и во вториот круг на изборите, вели Илиевски
Ние сме сигурни победници и во вториот круг на изборите, вели Илиевски
МАЛЕСКИ -ЗАКЛУЧОК ОД ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ: Подем на националистите и на радикалите
МАЛЕСКИ -ЗАКЛУЧОК ОД ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ: Подем на националистите и на радикалите
Шилегов: Скопје тргна напред, сите кои го носите во срцето, излезете на избори!
Шилегов: Скопје тргна напред, сите кои го носите во срцето, излезете на избори!
(ВИДЕО) Кондовски: Битола ќе доживее економски и инфраструктурен бум!
(ВИДЕО) Кондовски: Битола ќе доживее економски и инфраструктурен бум!
ИСМЕТ РАМАДАНИ: МАКЕДОНСКИОТ ГЛАСАЧ ГЛАСА ЕМОТИВНО И МИСЛИ ОД ДЕНЕСКА ЗА УТРЕ
ИСМЕТ РАМАДАНИ: МАКЕДОНСКИОТ ГЛАСАЧ ГЛАСА ЕМОТИВНО И МИСЛИ ОД ДЕНЕСКА ЗА УТРЕ
Иванов: ВМРО-ДПМНЕ не е партија на која треба да ѝ се даде централна власт
Иванов: ВМРО-ДПМНЕ не е партија на која треба да ѝ се даде централна власт
МИЦКОВСКИ Е ДАЛЕКУ ОД СВЕСТА НА МУЦУНСКИ - Муцунски испи кафе со противкандидатите: Потребно ни е обединување
МИЦКОВСКИ Е ДАЛЕКУ ОД СВЕСТА НА МУЦУНСКИ - Муцунски испи кафе со противкандидатите: Потребно ни е обединување

Азески и претставници на Европската бизнис асоцијација разговараа за примена на европските вредности во македонската економија

* реклами ——————————————————————————————————————————————-

—————————————————————————————————————————————————

Претседателот на Стопанската комора на Македонија, Бранко Азески, реализираше работна средба со раководството на Европската бизнис асоцијација, предводено од претседателката на асоцијацијата Катерина Бошевска.

Азески на средбата посочи дека Европската бизнис асоцијација треба да има клучна позиција во претстојниот период, насочена кон пренесување на европските вредности во македонската економија, но и да поведе процес на транспонирање на европското законодавство во области кои се од клучно значење за македонското стопанство, кои треба да обезбедат доближување на применливите правила и стандарди за македонските компании, процес кој треба да се одвива независно од формалниот процес на пристапување кон Европската унија.

* реклами —————————————————————————————————————————————–

————————————————————————————————————————————————————

На средбата се разговараше за некои од тековните активности кои ги спроведува Европската бизнис асоцијација поврзани со регулативата која се однесува на прашањата на стечај и инсолвентност, и беше постигната согласност двете асоцијации активно да соработуваат во насока на регулирање на ова прашање, со цел да се надминат недоследностите во законските решенија кои причинуваат неефикасност во постапките и во важечкиот Закон за стечај, но и во новото законско решение на нацрт Законот за инсолвентност, во кој треба да бидат имплементирани соодветни предлози кои треба да придонесат за надминување на воочените слабости од важечкото законско решение.

loading...

Marie & Gali ver. 2.0 Episode 30

Website https://wcostream.cc: Watch Baki (Dub) wcostream Episode 26 dubbed anime

GogoAnime | Watch Anime Online - Gogo Anime Real

KissAnime Watch anime online, English anime online HD

Sketchfab: https://sketchfab.com/kissanimemx

Vietnamta: https://www.vietnamta.vn/gogoanimebe