Заев: Слободоумните знаат да одржат лекција, но знаат кога му се потребни на својот град
Заев: Слободоумните знаат да одржат лекција, но знаат кога му се потребни на својот град
Шилегов: Само обединето Скопје може да продолжи напред
Шилегов: Само обединето Скопје може да продолжи напред
Заев: Најавувам вечерва – давам јасна насока и директива, во сите општински организации, кај сите наши градоначалници, сите министри и директори – GAME CHANGE, ни треба систем другари!
Заев: Најавувам вечерва – давам јасна насока и директива, во сите општински организации, кај сите наши градоначалници, сите министри и директори – GAME CHANGE, ни треба систем другари!
Заев: Oд 1 јануари просечната плата ќе биде 500 евра, а минималната 300 евра
Заев: Oд 1 јануари просечната плата ќе биде 500 евра, а минималната 300 евра
БРАВО - СТРУЈАТА НЕМА ДА ПОСКАПИ ПО ИЗБОРИТЕ НИ ЗА ГРАЃАНИТЕ, НИ ЗА ГОЛЕМИТЕ ПОТРОШУВАЧИ, А НЕМА ДА ИМА НИ РЕСТРИКЦИИ, ОД ВЛАДАТА УВЕРУВААТ ДЕКА ИМААТ И ПЛАН Б
БРАВО - СТРУЈАТА НЕМА ДА ПОСКАПИ ПО ИЗБОРИТЕ НИ ЗА ГРАЃАНИТЕ, НИ ЗА ГОЛЕМИТЕ ПОТРОШУВАЧИ, А НЕМА ДА ИМА НИ РЕСТРИКЦИИ, ОД ВЛАДАТА УВЕРУВААТ ДЕКА ИМААТ И ПЛАН Б
СДСМ СКОПЈЕ ПРОТИВ АРСОВСКА: ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ НЕ Е НАМАЛЕНО ЗАРАДИ ВЕТРОТ, ТУКУ ЗАРАДИ МЕРКИТЕ НА ГРАДОТ
СДСМ СКОПЈЕ ПРОТИВ АРСОВСКА: ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ НЕ Е НАМАЛЕНО ЗАРАДИ ВЕТРОТ, ТУКУ ЗАРАДИ МЕРКИТЕ НА ГРАДОТ
МИЦКО Е СКАРАН СО ЗДРАВАТА ЛОГИКА: ПОВИКУВА ДА НЕ И СЕ ЛУТИМЕ НА БУГАРИЈА ШТО НЕ УЦЕНУВА, ТУКУ ДА МУ СЕ ЛУТИМЕ НА ЗАЕВ ШТО НЕ ПОПУШТА?!?!
МИЦКО Е СКАРАН СО ЗДРАВАТА ЛОГИКА: ПОВИКУВА ДА НЕ И СЕ ЛУТИМЕ НА БУГАРИЈА ШТО НЕ УЦЕНУВА, ТУКУ ДА МУ СЕ ЛУТИМЕ НА ЗАЕВ ШТО НЕ ПОПУШТА?!?!
(ВИДЕО) ШИЛЕГОВ: ОТВОРЕНАТА КУЛТУРНА СЦЕНА ВО ГРАДСКИОТ ПАРК ЌЕ БИДЕ НОВАТА ГОРДОСТ НА СКОПЈЕ
(ВИДЕО) ШИЛЕГОВ: ОТВОРЕНАТА КУЛТУРНА СЦЕНА ВО ГРАДСКИОТ ПАРК ЌЕ БИДЕ НОВАТА ГОРДОСТ НА СКОПЈЕ

БРАВО – Груби: Владата го усвои планот за распределба на административните службеници

Владата на Република Северна Македонија денеска на својата 40-та седница го усвои планот за
распределување на административните службеници вработени преку програмата К5.

Првиот вицепремиер и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби
вели дека новите решенија за работа ќе бидат доделени до административните службеници во наредните денови.

Груби вели дека Министерството за финансии веќе имам дадено согласност за планот за систематизација на
административните службеници, додека Министерството за информатичко општество и администрација е
задолжено во рок од 7 (седум) дена од приемот на актите за систематизација на овие административни
службеници, во рамките на нејзините надлежности да ја заврши постапката за согласност за работните места
каде што ќе бидат сместени овие административни службеници.

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците е должно во рок од 15 дена по усвојувањето
на Планот, да изготви индивидуални одлуки за секој административен службеник што ќе биде
систематизиран во органите на државната администрација.

Првиот вицепремиер и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби вели дека
органите на државната администрација се должни на административните службеници кои ќе ги прифатат во
нивните институции, да им овозможат стручна обука со цел да ги подобрат нивните знаења и вештини.

Според Груби, се задолжува Агенцијата за вработување врз основа на решението за распоредување да
направи одјава на административните службеници од Министерството за политички систем и односи меѓу
заедниците и истите да ги пријави во нивните нови работни места.

Со почит,
Одделение за односи со јавност
Кабинет на првиот вицепремиер и министер за политички систем и односи
меѓу заедниците

loading...

Watch Gakuen Handsome Episode 12

Kandagawa Jet Girls OVA Episode Full

AnimeFLV: ANNA (kidnapper) anime episode Full online free at https://animeflv.uk english dubbed anime

AnimeBee Watch anime online in high quality with english Subbed & Dubbed

Sites google: https://sites.google.com/view/gogoanimebe/

Profile ameba: https://profile.ameba.jp/ameba/gogoanimelol