БРАВО ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ: После 50 години, булеварот Александар Македонски добива пешачка и велосипедска патека од двете страни

?После 50 години, булеварот Александар Македонски добива пешачка и велосипедска патека од двете страни. Во тек е изградбата на новата велосипедско пешачка патека во должина од околу 1 километар и широчина од 4 метри. ?‍♀️?‍♂️

?Оваа велосипедска и пешачка патека конечно велосипедски ги поврзува граѓаните од населбите Ченто и Маџари со централниот дел на градот.
#ЧекорПоЧекор #СкопјеЕднаПоинакваПриказна