ЗАЕВ: Животот и делото на Конески се судбински врзани и со раѓањето на македонска државност
ЗАЕВ: Животот и делото на Конески се судбински врзани и со раѓањето на македонска државност
КОВАЧЕВСКИ: Особено ми е драго што во Куманово наидов на одличен прием и поддршка од сопартијците и членовите на раководството
КОВАЧЕВСКИ: Особено ми е драго што во Куманово наидов на одличен прием и поддршка од сопартијците и членовите на раководството
НИКОЛОВСКИ: Вечерва од Штип ја давам поддршката за Димитар Ковачевски, за иден претседател на #СДСМ, за неговата програма која нуди мерки за развојна економија, подобар животен стандард, враќање на добербата на граѓаните во институциите
НИКОЛОВСКИ: Вечерва од Штип ја давам поддршката за Димитар Ковачевски, за иден претседател на #СДСМ, за неговата програма која нуди мерки за развојна економија, подобар животен стандард, враќање на добербата на граѓаните во институциите
Мицкоски ист како Груевски, за него почетокот на преговорите и пријателството со соседите, било уништување за државата
Мицкоски ист како Груевски, за него почетокот на преговорите и пријателството со соседите, било уништување за државата
ТРИЧКО ДО МИЦКОВСКИ: Дали си ти нормален човеку, во истата прилика кога велиш дека заслужуваме преговори да кажеш дека владата сака да ја уништи државата
ТРИЧКО ДО МИЦКОВСКИ: Дали си ти нормален човеку, во истата прилика кога велиш дека заслужуваме преговори да кажеш дека владата сака да ја уништи државата
КОВАЧЕВСКИ: Како иден претседател, ќе инсистирам локалните раководства исто како и претстедателот на партијата, да се бираат непосредно
КОВАЧЕВСКИ: Како иден претседател, ќе инсистирам локалните раководства исто како и претстедателот на партијата, да се бираат непосредно
КАКВА ПОЈАВА Е УРЕДНИКОТ НА ДОКАЗ: СЕКОЈ ВТОР ЗАБ МУ ФАЛИ, СВИЊА ОД 200 КИЛА, НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ПОЛА БУКВИ ОД АЗБУКАТА, НО ИМА ДОЛГИ НОКТИЊА НА ПОКАЗАЛЦИТЕ КАКО ДА Е ТРАНВЕСТИТ?!?!
КАКВА ПОЈАВА Е УРЕДНИКОТ НА ДОКАЗ: СЕКОЈ ВТОР ЗАБ МУ ФАЛИ, СВИЊА ОД 200 КИЛА, НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ПОЛА БУКВИ ОД АЗБУКАТА, НО ИМА ДОЛГИ НОКТИЊА НА ПОКАЗАЛЦИТЕ КАКО ДА Е ТРАНВЕСТИТ?!?!
(ВИДЕО) ВИРТУЕЛНА СРЕДБА ПУТИН - БАЈДЕН ПРЕКУ ВИДЕО ИНТЕРНЕТ ПОВИК, ТЕМА ТЕНЗИИТЕ ОКОЛУ УКРАИНА
(ВИДЕО) ВИРТУЕЛНА СРЕДБА ПУТИН - БАЈДЕН ПРЕКУ ВИДЕО ИНТЕРНЕТ ПОВИК, ТЕМА ТЕНЗИИТЕ ОКОЛУ УКРАИНА

БУНТУР УДРИ ЈАКО ПРОТИВ БОЈКОТИРАЧИТЕ НА ПОПИСОТ: После 100 години некој ќе ги праша нашите внуци, каде ви се дедовците бре Македонци, зошто не се попишале? Што ќе одговорат на тоа?!?

Попис во Македонија (Солунски вилает) 1905 година…

Денес не прашуваат каде ви се дедовците бре Македонци, зошто не се попишале?
Имаме одговор на тоа!
Затоа што со закон било забрането да постои и да се користат термини Македонија и Македонци!

Попис во Македонија (Вардарски вилает)
2021 година…
После 100 години некој ќе ги праша нашите внуци, каде ви се дедовците бре Македонци, зошто не се попишале?
Што ќе одговорат на тоа?!?
Дека во независна Македонија во 2021 година било забрането да се попишат Македонци, како за време на ропството?!? Нели е срамота за нас, денешните Македонци?!? Да дозволиме некој да ги понижува нашите внуци, како што некој денес не понижува нас?!?
Ако нашите дедовци немале избор, ние имаме избор!!!

СЕ ПОПИШАВ, ЗНАЧИ ПОСТОЈАМ!!!

Во време кога сме оспорувани, нема да постои поголем доказ пред светот дека постоиме Македонците, од тоа масовно да се попишеме сите милиони Македонци од целиот свет!!!
Така ќе победи македонштината!
Така ќе победи Македонија!!!

loading...

https://animeheaven1.com/. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

watch anime dub Horimiya

Komi Can’t Communicate Episode 2

AnimeHeaven Dragon Ball (Dub)

AnimeHeaven Attack on Titan Season 2 Episode 7

watch subbed anime The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement