Пристигна предлог од француското претседателство до Владата на Република Северна Македонија
Пристигна предлог од француското претседателство до Владата на Република Северна Македонија
БРАВО: Се зголемуваат платите за администрацијата на општина Гостивар и за вработените во јавните претпријатија
БРАВО: Се зголемуваат платите за администрацијата на општина Гостивар и за вработените во јавните претпријатија
Битиќи и Папандреу: Интеграцијата е единствен начин за да се создаде меѓузависност
Битиќи и Папандреу: Интеграцијата е единствен начин за да се создаде меѓузависност
Макрон: Најдено компромисно решение за спорот меѓу Бугарија и Северна Македонија
Макрон: Најдено компромисно решение за спорот меѓу Бугарија и Северна Македонија
ШОКАНТЕН НАСТАН ВО ГАЗИ БАБА - ВМРО ДПМНЕ ПРОДОЛЖУВА ОТВОРЕНО ДА ПОДРЖУВА ТЕРОРИЗАМ И НАСИЛИЕ ВО ОПШТЕСТВОТО: ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СО НАРОДНИ ПАРИ ПРИРЕДИ КОНЦЕРТ И ГО ПОКАНИ ЛАМБЕ ПАЛИКУЌА ДА ИМ ПЕЕ НА ГРАЃАНИТЕ
ШОКАНТЕН НАСТАН ВО ГАЗИ БАБА - ВМРО ДПМНЕ ПРОДОЛЖУВА ОТВОРЕНО ДА ПОДРЖУВА ТЕРОРИЗАМ И НАСИЛИЕ ВО ОПШТЕСТВОТО: ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СО НАРОДНИ ПАРИ ПРИРЕДИ КОНЦЕРТ И ГО ПОКАНИ ЛАМБЕ ПАЛИКУЌА ДА ИМ ПЕЕ НА ГРАЃАНИТЕ
Шведска и Финска во вторник ќе го потпишат протоколот за влез во НАТО
Шведска и Финска во вторник ќе го потпишат протоколот за влез во НАТО
Јовановски од Стопанска Комора: Без работници нема компании, но и без компании нема работници
Јовановски од Стопанска Комора: Без работници нема компании, но и без компании нема работници
Васко Ковачевски: Ако ЕСМ продаваше струја за граѓаните по пазарна ценa, поскапувањето ќе беше 150 отсто
Васко Ковачевски: Ако ЕСМ продаваше струја за граѓаните по пазарна ценa, поскапувањето ќе беше 150 отсто

ЦЕЛОСНО РЕКОНСТРУИРАНИ И РЕНОВИРАНИ ПРОСТОРИИТЕ НА РЦУК ТЕТОВО ВО КОИ СЕ НАОЃААТ И КАНЦЕЛАРИИТЕ НА РЕГИОНАЛНИОТ ЦЕНТАР Е112

Во текот на денешниот ден извршив увид во целосно реновираните простории на Регионалиот центар за управување со кризи (РЦУК) Тетово, во чиј склоп се наоѓа и регионалната канцеларија за проектот Е112 (единствен повикувачки европски број за итни ситуации).

Притоа, се сретнав со вработените во регионалниот центар и со имплементаторите на проектот од Унгарија и заедно со нив се запознав со функционалноста и адаптациите предвидени за работа на РЦУК Тетово.

loading...

https://go88.gg/

sunwin nhatvip danh bai doi thuong sunwin sunwin energy and infra private limited