(ВИДЕО) АРСОВСКИ: Предлогот не е идеален, ама е подобар од претходниот и ни овозможува да ги почнеме преговорите, битката со Бугарија ќе продолжи
(ВИДЕО) АРСОВСКИ: Предлогот не е идеален, ама е подобар од претходниот и ни овозможува да ги почнеме преговорите, битката со Бугарија ќе продолжи
Партија на пензионери: Треба да се прифати новиот француски предлог
Партија на пензионери: Треба да се прифати новиот француски предлог
МАРИЧИЌ ВО ДОЛГО КИЛОМЕТАРСКО ИНТЕРВЈУ ЗА МИА ВО ДЕТАЛИ ГО ОБЈАСНУВА МОДИФИЦИРАНИОТ ФРАНЦУСКИ ПРЕЛОГ: Со модифицираниот француски предлог го добиваме она за што со години се бориме
МАРИЧИЌ ВО ДОЛГО КИЛОМЕТАРСКО ИНТЕРВЈУ ЗА МИА ВО ДЕТАЛИ ГО ОБЈАСНУВА МОДИФИЦИРАНИОТ ФРАНЦУСКИ ПРЕЛОГ: Со модифицираниот француски предлог го добиваме она за што со години се бориме
Спасовски: Вкупниот криминалитет бележи намалување за 8,31 проценти
Спасовски: Вкупниот криминалитет бележи намалување за 8,31 проценти
МЗШВ со поддршка на „Фестивал на биодиверзитет“ – Го јакнеме локалното производство и малите производители
МЗШВ со поддршка на „Фестивал на биодиверзитет“ – Го јакнеме локалното производство и малите производители
БОМБА НА МЕРСЕЛ БИЉАЛИ: ВМРО ја прави третата стратешка грешка!?
БОМБА НА МЕРСЕЛ БИЉАЛИ: ВМРО ја прави третата стратешка грешка!?
Авиони од Русија попладнево ќе ги однесат протераните 70 дипломати од Софија
Авиони од Русија попладнево ќе ги однесат протераните 70 дипломати од Софија
(ВИДЕО) ПОЧНА СЕДНИЦАТА НА СОВЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ, ПРИСУТЕН ЦЕЛИОТ ДРЖАВЕН ВРВ, ЌЕ СЕ РАЗГОВАРА ЗА МОДИФИЦИРАНИОТ ФРАНЦУСКИ ПРЕДЛОГ
(ВИДЕО) ПОЧНА СЕДНИЦАТА НА СОВЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ, ПРИСУТЕН ЦЕЛИОТ ДРЖАВЕН ВРВ, ЌЕ СЕ РАЗГОВАРА ЗА МОДИФИЦИРАНИОТ ФРАНЦУСКИ ПРЕДЛОГ

ЦУК: работен состанок за превенција од непогоди со претставници од СВР Скопје, Одделение за превенција

Денеска во Центарот за управување со кризи (ЦУК), директорот Ангелов одржа работен состанок со претставници од Министерството за внатрешни работи, СВР Скопје, Одделение за превенција.

На средбата директорот Ангелов ги запозна присутните и размени, мислења, искуства и перспективи за надлежностите и можностите на ЦУК на национално и на ниво на Плански регион (Скопски регион) во координација со другите субјекти од Системот за управување со кризи (СУК) при заеднички превентивни активности за намалување на ризиците од поплави, пожари и други природни непогоди во Скопскиот регион.

Со овој работен состананок се трасираат поголемите можности за соработка во рамки на координацијата и соработката со институциите во СУК.

loading...

app go88 go88 không the kết nối đến máy chủ go88 info play

sunwin clan hop