Забрчанец: Со Отворен Балкан стануваме пазар од 12 милиони жители
Забрчанец: Со Отворен Балкан стануваме пазар од 12 милиони жители
Петков ќе бара бугарските услови да влезат во преговарачката рамка за Македонија
Петков ќе бара бугарските услови да влезат во преговарачката рамка за Македонија
Ангел Димитров: За РСМ Договорот за пријателство е карта за ЕУ, а не цврста политичка определба
Ангел Димитров: За РСМ Договорот за пријателство е карта за ЕУ, а не цврста политичка определба
Бислимовски: Поради финти на некои општини струјата може да поскапе за 10 отсто
Бислимовски: Поради финти на некои општини струјата може да поскапе за 10 отсто
Брнабиќ: Под голем притисок сме, но нема да воведеме санкции против Русија
Брнабиќ: Под голем притисок сме, но нема да воведеме санкции против Русија
15 стипендии од Универзитетот за туризам и менаџмент за младите од општина Чаир
15 стипендии од Универзитетот за туризам и менаџмент за младите од општина Чаир
Три домашни компании искажале интерес за учество на новиот тендер на АЕК за 5Г
Три домашни компании искажале интерес за учество на новиот тендер на АЕК за 5Г
Виена и Чаир ја продлабочуваат соработката
Виена и Чаир ја продлабочуваат соработката

ДАНЕЛА ГИ ИЗМАМИ СКОПЈАНИ И ТОА НАВИСТИНА МАЈСТОРСКИ, ГИ НАПРАВИ МАЈМУНИ: Наместо бесплатен јавен превоз, ЈСП „Скопје“ ќе воведе дневен билет којшто ќе чини 120 денари

ЈСП „Скопје“ ќе воведе дневен билет за возење во автобусите од јавниот превоз којшто ќе чини 120 денари и со него ќе може да се вози цел ден, објави „Сакам да кажам“.

– Овој билет ќе биде пуштен кон крајот на овој месец. Ќе биде хартиен како билетот за едно возење. Го воведуваме како опција за граѓаните кои користат повеќе автобуси во текот на денот, а ќе биде од голема корист и за туристите, велат од ЈСП „Скопје“

loading...