Османи: Документите што ги објавуваат некои медиумите не се финалниот француски предлог
Османи: Документите што ги објавуваат некои медиумите не се финалниот француски предлог
Османи: Модифицираниот француски предлог ги адресира нашите забелешки по однос на работната верзија
Османи: Модифицираниот француски предлог ги адресира нашите забелешки по однос на работната верзија
БОМБА НА ПЕНДАРОВСКИ: МОДИФИЦИРАНИОТ ФРАНЦУСКИ ПРЕДЛОГ Е ДАЛЕКУ ПОДОБАР ОД ПРВИЧНАТА ВЕРЗИЈА
БОМБА НА ПЕНДАРОВСКИ: МОДИФИЦИРАНИОТ ФРАНЦУСКИ ПРЕДЛОГ Е ДАЛЕКУ ПОДОБАР ОД ПРВИЧНАТА ВЕРЗИЈА
Трајанов: Пендаровски во Мадрид да ги запознае лидерите на НАТО членките за бугарските уцени
Трајанов: Пендаровски во Мадрид да ги запознае лидерите на НАТО членките за бугарските уцени
ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ Е ШАНСА ШТО МАКЕДОНИЈА НЕ ТРЕБА ДА ЈА ИСПУШТИ, КАЖА ГЕРМАНСКАТА МИНИСТЕРКА ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ
ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ Е ШАНСА ШТО МАКЕДОНИЈА НЕ ТРЕБА ДА ЈА ИСПУШТИ, КАЖА ГЕРМАНСКАТА МИНИСТЕРКА ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ
Мишел: Имаме решение, сега е време да се каже да
Мишел: Имаме решение, сега е време да се каже да
ЕУ: На маса е финален компромис кој треба да биде прифатен од двете страни
ЕУ: На маса е финален компромис кој треба да биде прифатен од двете страни
Османи бара трпение во врска со францускиот предлог
Османи бара трпение во врска со францускиот предлог

Делегација од ВМРО-ДПМНЕ положи свежо цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Делегација од ВМРО-ДПМНЕ, во составена од потпретседателите Владо Мисајловски и Александар Николоски и членот на ИК Ели Панова, во дворот на храмот Св. Спас во Скопје положи свежо цвеќе на гробот на македонскиот великан, и еден од симболите на македонската револуционерна борба за ослободување Гоце Делчев.

Делчев е нишката на обединувања и црвената линија на Македонија, неговото делување станало инспирација за голем број други дејци како во Илинденскиот период, така и во периодот на Втората Светска војна на учесниците во НОБ.

Идејата на Гоце Делчев за Македонија слободна и просперитетна ја живееме денес, но сите ние имаме обврска да ја унапредиме земјата и да ја оставиме просперитетна и со можности за генерациите што идат.

Токму затоа во овие турбулентни мигови, кога кај власта недостасува чувство за национално обединување, потребно е народот сам, со сите други чинители да ја носи идејата на Делчев, а со цел заштита на македонскиот јазик, историја и идентитет.

loading...

bot hack go88

đại lý game sunwin làm đại lý sunwin kéo tài xỉu sunwin