(ВИДЕО) ИСТО КАКО СО БОЈКО ПРЕД НЕКОЛКУ ГОДИНИ, НИ ТРАГА НИ ГЛАС ОД ПАТРИОТОТ МИЦКОВСКИ НА СРЕДБАТА СО ПЕТКОВ, МАЦА ПОЈЕЛА ЈЕЗИК
(ВИДЕО) ИСТО КАКО СО БОЈКО ПРЕД НЕКОЛКУ ГОДИНИ, НИ ТРАГА НИ ГЛАС ОД ПАТРИОТОТ МИЦКОВСКИ НА СРЕДБАТА СО ПЕТКОВ, МАЦА ПОЈЕЛА ЈЕЗИК
(ВИДЕО) Премиерите Ковачевски и Петков положија цвеќе на спомениците „Св. Кирил и Методиј“ и на „Св. Климент и Св. Наум Охридски“
(ВИДЕО) Премиерите Ковачевски и Петков положија цвеќе на спомениците „Св. Кирил и Методиј“ и на „Св. Климент и Св. Наум Охридски“
Од 3-та седница на Владата: Наставата во основното и средното образование ќе трае 172 односно 158 наставни денови за завршната година на средното образование, следува измена на наставните програми со цел завршување на учебната година на 10 јуни
Од 3-та седница на Владата: Наставата во основното и средното образование ќе трае 172 односно 158 наставни денови за завршната година на средното образование, следува измена на наставните програми со цел завршување на учебната година на 10 јуни
(ВИДЕО) Премиерот Петков ја предаде апликацијата ,,dDnevnik” на македонската Влада и премиерот Ковачевски, корисна за превенција и лекување дијабет
(ВИДЕО) Премиерот Петков ја предаде апликацијата ,,dDnevnik” на македонската Влада и премиерот Ковачевски, корисна за превенција и лекување дијабет
Отворен прес-центарот на бугарската новинска агенција БТА во Скопје во присуство на Ковачевски и Петков
Отворен прес-центарот на бугарската новинска агенција БТА во Скопје во присуство на Ковачевски и Петков
ШОКАНТНО - ГЕРМАНИЈА ГО КОЧИ ВОЕНОТО НАОРУЖУВАЊЕ НА УКРАИНА, БРИТАНСКИ АВИОНИ МОРАА ДА КРУЖАТ ОКОЛУ ГЕРМАНИЈА ЗА ДА ОДНЕСАТ АНТИ ТЕНКОВСКИ РАКЕТИ ЗА УКРАИНСКАТА ВОЈСКА
ШОКАНТНО - ГЕРМАНИЈА ГО КОЧИ ВОЕНОТО НАОРУЖУВАЊЕ НА УКРАИНА, БРИТАНСКИ АВИОНИ МОРАА ДА КРУЖАТ ОКОЛУ ГЕРМАНИЈА ЗА ДА ОДНЕСАТ АНТИ ТЕНКОВСКИ РАКЕТИ ЗА УКРАИНСКАТА ВОЈСКА
ХАХА, МАЛИ ЏОКИЦА Е ЉУТ - МИЦКОВСКИ: НЕ МУ СЕ ЈАВИВ НА КОВАЧЕВСКИ ДА МУ ЧЕСТИТАМ ИЗБОР ЗА ПРЕМИЕР, НЕ Е ФЕР, ЈАС ТРЕБАШЕ ДА БИДАМ ПРЕМИЕР!
ХАХА, МАЛИ ЏОКИЦА Е ЉУТ - МИЦКОВСКИ: НЕ МУ СЕ ЈАВИВ НА КОВАЧЕВСКИ ДА МУ ЧЕСТИТАМ ИЗБОР ЗА ПРЕМИЕР, НЕ Е ФЕР, ЈАС ТРЕБАШЕ ДА БИДАМ ПРЕМИЕР!
(ВИДЕО) МИТКО ЈАНЧЕВ: Помош за семејствата на опожарените куќи во с. Возарци
(ВИДЕО) МИТКО ЈАНЧЕВ: Помош за семејствата на опожарените куќи во с. Возарци

ДО ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО СКОПЈЕ, ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА И СОВЕТОТ НА ЈАВНИТЕ ОБВИНИТЕЛИ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЈАВЕН ПОВИК И УРГЕНЦИЈА ЗА ПОСТАПУВАЊЕ во врска со Кривична Пријава КОН бр.2475/2018

ДО
ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО СКОПЈЕ, ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА И СОВЕТОТ НА ЈАВНИТЕ ОБВИНИТЕЛИ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ЈАВЕН ПОВИК И УРГЕНЦИЈА ЗА ПОСТАПУВАЊЕ во
врска со Кривична Пријава КОН бр.2475/2018

Почитувани,
Со оглед на тоа да по поднесената Кивична пријава и оформен предмет КОН бр.2475/2018 од ОЈО Скопје се уште не е донесена Јавнообвинителска одлука во спроведена кривична постапка, се уште не сум повикан од Јавен Обвинител во својство на сведок и оштетен, не се добиени писмени известувања со податоци за кривичната постапка во врска со последно доставените ургенции за постапување во својство на оштетен и поднесеното барање на податоци од страна на полномошник адвокат, понатаму не е добиено писмено известување со податоци од постапката по поднесена претставка до Советот на Јавните обвинители на Република Северна Македонија за работата по предметната кривична пријава, а пред се поради непочитување на законски пропишаните рокови за постапување и неспроведување на одредбите од Кривичниот законик, Законот за кривична постапка, Законот за Јавното Обвинителство и Законот за Советот на јавните Обвинители на Република Северна Македонија, ЈАВНО ВЕ ПОВИКУВАМ како надлежни Државни институции на Република Северна Македонија за професионално постапување и спроведување на законите и правдата во овој оформен предмет КОН бр.2475/2018 .

Со почит
Оштетен граѓанин на
Република Северна Македонија

loading...

english dubbed anime. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

ANIMEFLIX Attack on Titan Season 3 (Dub) Episode 5

anime sites Mother of the Goddess’ Dormitory

SK8 the Infinity

That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Episode 8

anime online ANIMEFLIX Tokyo Revengers (Dub)