Џозеф: Бугарското малтретирање на Македонија веќе е проблем и на НАТО
Џозеф: Бугарското малтретирање на Македонија веќе е проблем и на НАТО
Ковачевски со поддршка за Парадата на гордоста: Секој има право на почит и достоинство
Ковачевски со поддршка за Парадата на гордоста: Секој има право на почит и достоинство
Глобално обединети можеме да обезбедиме храна за сите е заклучокот од министерската конференција во Берлин „Uniting for Global Food Security“
Глобално обединети можеме да обезбедиме храна за сите е заклучокот од министерската конференција во Берлин „Uniting for Global Food Security“
ДРАМА ВО ПРИЛЕП: Сакал да прегази полицајци со комбе, тие пукале во гумите, граѓаните се извадиле од памет!
ДРАМА ВО ПРИЛЕП: Сакал да прегази полицајци со комбе, тие пукале во гумите, граѓаните се извадиле од памет!
Тренчевска: Преку кампањата „Подај рака и промени живот – стани згрижувач!“, ја подигаме свеста на значењето на згрижувачките семејства
Тренчевска: Преку кампањата „Подај рака и промени живот – стани згрижувач!“, ја подигаме свеста на значењето на згрижувачките семејства
Медиумски реформи – три чекори напред, два чекора назад
Медиумски реформи – три чекори напред, два чекора назад
Едвард Џозеф: Софија може да ги поткопа темелите на македонската држава
Едвард Џозеф: Софија може да ги поткопа темелите на македонската држава
КАЕВСКИ: Срамно, Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ ширеа лаги и ги рушеа државните позиции со Бугарија
КАЕВСКИ: Срамно, Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ ширеа лаги и ги рушеа државните позиции со Бугарија

Домашната компанија „Жито Пром“ од Гевгелија се претстави на најголемиот саем за храна и пијалаци во светот Gulfood Trade Show со својот бренд 4U Croissants & cookies кој е помогнат од ФИТР

🎉 Домашната компанија „Жито Пром“ од Гевгелија се претстави на најголемиот саем за храна и пијалаци во светот Gulfood Trade Show со својот бренд 4U Croissants & cookies кој е дел од најновата линија функционални колачи за здрава исхрана, чиј развој беше поддржан од #ФИТР во рамки на повикот „Ко-финансирани грантови за комерцијализација на иновации“.

Производите на „Жито Пром“, инаку изработувани според највисоките светски стандарди за квалитет, се резултат на континуираното вложување во технолошко-производствените капацитети на компанијата. Покрај силното позиционирање на домашниот пазар, ова ѝ обезбеди на компанијата и можност за влез на нови, странски пазари.

🎉 Kompania vendase “Zhito Prom” nga Gjevgjelia u prezantuan në panairin më të madh të ushqimit dhe pijeve në botë Gulfood Trade Show me markën e saj 4U Croissants & cookies e cila është pjesë e linjës më të fundit të ëmbëlsirave funksionale për ushqim të shëndetshëm, zhvillimi i të cilit ishte mbështetur nga #FIZHT në kuadër të thirrjes “Grante të bashkëfinancuara për komercializimin e inovacioneve”.

Produktet e “Zhito Prom”, ndryshe të prodhuara sipas standardeve më të larta botërore të cilësisë, janë rezultat i investimit të vazhdueshëm në kapacitetet teknologjiko-prodhuese të kompanisë. Përveç pozicionimit të fortë në tregun vendas, kjo i dha kompanisë mundësinë për të hyrë në tregje të reja dhe të huaja.

loading...

dow go88 Link Vào Tải Game GO88 Không Bị Nhà Mạng Chặn go88 ơ myanmar

bảng vị sunwin nhóm zalo sunwin apk sunwin