ПОРТПАРОЛОТ НА ВМРО ДПМНЕ, ДИМЧЕ АРСОВСКИ ДЕНЕСКА ЕМ СЕ ИЗГЛУПИРА ЕМ ЈА ПОФАЛИ ВЛАДАТА - СЕДИ ДИМСА, КЕЦ!
ПОРТПАРОЛОТ НА ВМРО ДПМНЕ, ДИМЧЕ АРСОВСКИ ДЕНЕСКА ЕМ СЕ ИЗГЛУПИРА ЕМ ЈА ПОФАЛИ ВЛАДАТА - СЕДИ ДИМСА, КЕЦ!
Христо Иванов: Доколку РСМ не го прифати францускиот предлог, ризикува целиот процес да почне од почеток
Христо Иванов: Доколку РСМ не го прифати францускиот предлог, ризикува целиот процес да почне од почеток
ДЕНКО МАЛЕСКИ: Што ќе правиме со францускиот предлог, ќе го прифатиме или ќе го одбиеме?! Ќе бидеме ли како Палестинците кои секогаш одбиле се што им се нудело и се полошо им е како тече времето...
ДЕНКО МАЛЕСКИ: Што ќе правиме со францускиот предлог, ќе го прифатиме или ќе го одбиеме?! Ќе бидеме ли како Палестинците кои секогаш одбиле се што им се нудело и се полошо им е како тече времето...
ЕВЕ ЗОШТО ЕКСПЛОДИРА АДЕМИ: ВМРОВЦИТЕ МУ ЈА ИСЕКЛЕ РАКАТА СО ФРЛАЊЕ ПРЕДМЕТИ
ЕВЕ ЗОШТО ЕКСПЛОДИРА АДЕМИ: ВМРОВЦИТЕ МУ ЈА ИСЕКЛЕ РАКАТА СО ФРЛАЊЕ ПРЕДМЕТИ
Маричиќ на средба со германски функционери: Имаме перспектива – мора да ја задржиме
Маричиќ на средба со германски функционери: Имаме перспектива – мора да ја задржиме
СДСМ: ВМРО ДПМНЕ СО ПРАВЕЊЕ ИНЦИДЕНТИ ВО СОБРАНИЕ БЛОКИРА НАЗНАЧУВАЊЕ СУДИИ ЗАТОА ШТО ТАКА МИСЛАТ ДЕКА ЌЕ СЕ СПАСАТ ОД ЗАТВОР!
СДСМ: ВМРО ДПМНЕ СО ПРАВЕЊЕ ИНЦИДЕНТИ ВО СОБРАНИЕ БЛОКИРА НАЗНАЧУВАЊЕ СУДИИ ЗАТОА ШТО ТАКА МИСЛАТ ДЕКА ЌЕ СЕ СПАСАТ ОД ЗАТВОР!
(ВИДЕО) ДРАМА ВО СОБРАНИЕТО: ВМРОВЦИТЕ УСПЕАЈА ДА ГО ИЗВАДАТ ОД ТАКТ АРБЕР АДЕМИ КОЈ ВО МОМЕНТИ НА БЕС ПОЧНА ДА ГИ МАВА СО ШИШИЊА И ФИЛЏАНИ!
(ВИДЕО) ДРАМА ВО СОБРАНИЕТО: ВМРОВЦИТЕ УСПЕАЈА ДА ГО ИЗВАДАТ ОД ТАКТ АРБЕР АДЕМИ КОЈ ВО МОМЕНТИ НА БЕС ПОЧНА ДА ГИ МАВА СО ШИШИЊА И ФИЛЏАНИ!
Бугарската влада официјално во оставка, контрадикторни најави за повлекувањето на Борисов од челната позиција на ГЕРБ
Бугарската влада официјално во оставка, контрадикторни најави за повлекувањето на Борисов од челната позиција на ГЕРБ

ЕВЕ ШТО ИМ НУДИ ВЛАТКО БОЈКОВСКИ НА КРАТОВЧАНИ: Нови фабрики, скијачки центар, улици без кал, спортски терени, дом за стари, концерти на познати музички ѕвезди, кино проекции, пречистителна станица

Изградба и одржување на улици и патишта
Новиот менаџмент на градот Кратово ќе создаде предуслови така што преку јавно приватно партнерство или со инстурментот за субвнеционирање на инвеститори ќе се изгради асфалтна база за производство на асфалт на територијата на општина Кратово. На ваков начин трошоците за набавка на асфалтот ќе бидат значително намалени за општината, така што во ракмите на буџетот на општина Кратово во период од 36 месеци ќе се овозможи асфалтирање на следните проекти:
1. Eкспресна санација на ул. „Јосиф Даскалов“ – во првите 6 месеци
2. Асфалтирање на патниот правец Кратово – Близанци – Мушково – Нежилово (Лисец)
3. Асфалтирање на патниот правец Туралево – Филиповци – Секулица – Шопско Рударе
4. Асфалтирање на главните и споредните улици кои се дотраени во населбите Царина, Зорле, Стадион, Мусала и Табачка
5. Асфалтирање на патниот правец Куклица – Вакуф
6. Решавање на правниот проблем за урбанизација на село Кетеново и село Куклица и асфалтирање на пристапните места до населбите во двете села
Сите останати главни и споредни улици според потребите на граѓаните со помош на новиот, електронски тикетинг систем.
Секое правно или физичко лице ќе може да отвори тикет со цел одржување на општинската инфрастурктура.

Социјална заштита – Дом за стари лица
Мислиме на најстарите, бидејќи тие заслужуваат најдобро, мир, достоинство, соодветна грижа и љубов.
Јавната Општинска Установа Дом за стари лица Кратово ќе има капацитет за згрижување од 50 – 70 лица, а дополнително ќе се вработат околу 10 лица за обезбедување на нега за лицата сместени во домот.

За овој проект живеам и мора да го реализирам!
За овој проект ја барам Вашата поддршка!
Од декември до февруари ќе скијаме на снег, од март до ноември ќе скијаме на подлога, ќе јаваме коњи, ќе возиме моторцикли, квадрицикли, ќе спортуваме во секој поглед на туризмот.
#Најдоброто за #Кратово

Донесување на структурирана Годишна Културна Програма „20/52“

Со оваа програма преку претходно утврден годишен календар ќе се обезбедат активности во најмалку 20 викенди во годината
Граѓаните на Кратово и посетителите во Кратово ќе може да уживаат во концерти, театарски претстави, кино претстави, фестивали и други културни активности во деновите од викендите
Воспоставување на годишна манифестација со концерт и настапување на познати уметници (пејачи, бендови, ѕвезди):
• Изборот на креативно име за настанот ќе се изврши преку апликацијата MyKratovo
• Одржувањето на манифестацијата е предвидено да се одржува кон крајот на Септември или почетокот на Октомври
Воспоставување на Меѓународен Тамбурашки фестивал во чест на кратовските тамбураши

Ставање во функција на Кино салата за проектирање на филмови и театарски претстави

• Преку субвенционирање на инвеститор за отворање на подружница во Кратово или јавно приватно партнерство ќе се отпочне со проекција на најновите филмови.

• Промена на системот на затоплување на Кино салата, замена со нов економичен систем.

• Прилагодување на Кино салата за одржување на драмски претстави, по сите стандарди.

• Отворање на клуб за млади глумци, одржување на драмски претстави од страна на клубот.

loading...

cổng game go88 go88 êm phần mềm hack tài xỉu go88

sunwindow can tho sunwin s.r.o tải sunwin1