БРАВО - КОЖУВЧАНКА ДОНИРАЛА НАД 160 000 ЕВРА НА КАВАДАРЧАНИ!
БРАВО - КОЖУВЧАНКА ДОНИРАЛА НАД 160 000 ЕВРА НА КАВАДАРЧАНИ!
Премиерот Ковачевски на ФБ: Благовремената и координирана реакција го спречи ширењето на пожарот во Битола и предизвикување на поголема штета
Премиерот Ковачевски на ФБ: Благовремената и координирана реакција го спречи ширењето на пожарот во Битола и предизвикување на поголема штета
ОВА Е НАЈГОЛЕМ СРАМ ЗА ДРЖАВАТА: Наместо да ги повлечат тужбите против воените инвалиди и членовите на семејствата на загинатите припадници на безбедносните сили, МВР отиде дотаму што поднесе тужби дури и против членовите на семејствата на загинатите полицајци со законска камата да ја вратат земената оштета
ОВА Е НАЈГОЛЕМ СРАМ ЗА ДРЖАВАТА: Наместо да ги повлечат тужбите против воените инвалиди и членовите на семејствата на загинатите припадници на безбедносните сили, МВР отиде дотаму што поднесе тужби дури и против членовите на семејствата на загинатите полицајци со законска камата да ја вратат земената оштета
Славењето на Водици во реканското село Битуше е посебно доживување, различно од другите македонски села и градови
Славењето на Водици во реканското село Битуше е посебно доживување, различно од другите македонски села и градови
ЛДП се шири со нови општински организации. Вечерва во хотел Сириус, се одржа основачко Собрание на општинската организација на ЛДП - Василево
ЛДП се шири со нови општински организации. Вечерва во хотел Сириус, се одржа основачко Собрание на општинската организација на ЛДП - Василево
Комерцијална банка и East Gate Mall - заедно за нова радост! Подари 1.000, 2.000, 3.000, 4.000 или 5.000 денари во вид на подарок-картичка и израдувај ги оние што најмногу ти значат
Комерцијална банка и East Gate Mall - заедно за нова радост! Подари 1.000, 2.000, 3.000, 4.000 или 5.000 денари во вид на подарок-картичка и израдувај ги оние што најмногу ти значат
АНАСТАСОВ: УЛИЦИТЕ ВО ПРОБИШТИП СЕ ЧИСТАТ И ПОСОЛУВААТ РЕДОВНО, СЕПАК ДА СЕ ВОЗИ ВНИМАТЕЛНО
АНАСТАСОВ: УЛИЦИТЕ ВО ПРОБИШТИП СЕ ЧИСТАТ И ПОСОЛУВААТ РЕДОВНО, СЕПАК ДА СЕ ВОЗИ ВНИМАТЕЛНО
Демократски сојуз: ВМРО-ДПМНЕ, продолжува со монструозни конструкции и обвинувања
Демократски сојуз: ВМРО-ДПМНЕ, продолжува со монструозни конструкции и обвинувања

ФИЛИПЧЕ СО АПЕЛ ДО ЈАВНОСТА: Ве молам споделете – Теренската вакцинација продолжува утре во овие населени места во секоја од следните општини:

➡️ Делчево/Македонска Каменица – Цера
➡️Тетово – Желино, Стримница, Долна Лешница, Горна Лешница, Палатица, Требош, Узурмишт
➡️Гостивар – Чегране, Форино, Врапчиште, Чајле
➡️Штип – Чардаклија, Горен и Долен Балван, Крупиште
➡️Прилеп – Ракле, Никодин, Царевиќ
➡️Свети Николе – Мустафино
➡️Кратово – Страцин, Димонце, Пендак, Крилатица, Таламанце, Трновац
➡️Виница – Лаки, Драгобраште
➡️Демир Хисар – Бараково, Единаковци, Света
➡️Валандово – Пирава
➡️Струга – Радолишта, Шум, Заграчани
➡️Крушево – Норово, Алданци, Селце
➡️Ростуше – Присојница
➡️Дебар – Могорче
➡️Струмица – Свидовица
➡️Босилово – Старо Балдовци, Дрвош
➡️Неготино – Пепелиште
➡️Радовиш – Дедино, Ињево
➡️Пробиштип – Долни Стубол
➡️Кочани – Чешиново
➡️Кичево – Србица, Ново Село
➡️Кавадарци – Росоман, Сирково
➡️Битола – Дихово, Нижеполе, Трново, Магарево, Брусник, Лавци
➡️Вевчани – Велешта, Добовјани, Горно и Долно Татеши
➡️Охрид – Мешеишта, Климештани, Ботун, Злести, Белчишта
➡️Македонски Брод – Самоков
➡️Велес – Дреново, Долно Јаболчиште, Горно Јаболчиште
➡️Крива Паланка – Дубровница, Луке
➡️Куманово – Арбанашко, Малотино, Рамно, Мглинце, Буковљане, Длабочица, Дејловце, Цветишница, Жегљане, Степанце, Кокино, Бајловце, Жељувино, Аљинце, Осиче, Облавце, Макреш, Канарево
➡️Скопје – Сарај, Грчец, Крушопек, Љубин

Процесот за теренска вакцинација е организиран во соработка со здавствените домови од секој град, локалната самоуправа и месните заедници. Со помош на локалните медиуми и плакати, ги информираат граѓаните за денот и часот во кое село, населба или рурално населено место ќе се врши вакцинација.

Молам за поддршка од секој граѓанин во овој процес. Имаме мирна епидемилошка состојба и доволно вакцини односно идеални услови да вакцинираме што поголем број на граѓани. Комуницирајте со вашите блиски и познати ако сеуште не се вакцинирани да го направат тоа во најбрз рок. Само така ќе ја победиме пандемијата. #ВакцинирајСе

loading...

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

Naruto Episode 212

AniWatch That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2

aniwatcher app Komi Can’t Communicate

AniWatch WONDER EGG PRIORITY Episode 10

That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Part 2 Episode 11