Успешната приказна продолжува: Сашо Тасевски со нов мандат за директор на полицијата
Успешната приказна продолжува: Сашо Тасевски со нов мандат за директор на полицијата
Ципрас: Шест авиони „рафал“ ќе летаат над С Македонија
Ципрас: Шест авиони „рафал“ ќе летаат над С Македонија
ЕКО ФАНАТИЦИТЕ ЈА ЧИНАТ СРБИЈА 2,5 МИЛИЈАРДИ ЕВРА: Српската влада ја прекина соработката со Рио Тинто по масовните протести низ цела Србија
ЕКО ФАНАТИЦИТЕ ЈА ЧИНАТ СРБИЈА 2,5 МИЛИЈАРДИ ЕВРА: Српската влада ја прекина соработката со Рио Тинто по масовните протести низ цела Србија
На Русија може да ѝ се случи втор Авганистан доколку ја нападне Украина, предупредува британската министерка Лиз Трас
На Русија може да ѝ се случи втор Авганистан доколку ја нападне Украина, предупредува британската министерка Лиз Трас
Друштвената игра „Катан“ конечно достапна и на македонски јазик
Друштвената игра „Катан“ конечно достапна и на македонски јазик
(ВИДЕО) ШЕФОТ НА ЦУК, АНГЕЛОВ: ГОЛЕМА КАРПА ОД 20 ТОНА ВО МАТКА ЗАКАНА ЗА БРАНАТА НА НАШАТА НАЈСТАРА ХИДРОЦЕНТРАЛА, ИЗВЕСТЕНИ СЕ СИТЕ ИНСТИТУЦИИ
(ВИДЕО) ШЕФОТ НА ЦУК, АНГЕЛОВ: ГОЛЕМА КАРПА ОД 20 ТОНА ВО МАТКА ЗАКАНА ЗА БРАНАТА НА НАШАТА НАЈСТАРА ХИДРОЦЕНТРАЛА, ИЗВЕСТЕНИ СЕ СИТЕ ИНСТИТУЦИИ
Телефонски разговор на претседателот Пендаровски со бугарскиот претседател Радев
Телефонски разговор на претседателот Пендаровски со бугарскиот претседател Радев
МАРИЧИЌ: Од големо значење ни е американската подршка во процесот на евроинтеграција на нашата земја
МАРИЧИЌ: Од големо значење ни е американската подршка во процесот на евроинтеграција на нашата земја

ФИЛИПЧЕ: Ве молам споделете – Теренската вакцинација денеска продолжува во овие населени места во секоја од следните општини

Делчево – Саса1, Саса2
Ресен – Наколец, Штрбово
Штип – Шашаварлија, Кошево, Почивало
Свети Николе – Немањеци, Ранченци
Демир Хисар – Слоештица, Мренога, Вирово
Берово – Владимирово
Струга – Драслајца
Струмица – Добрејци, Просениково
Неготино – Челевец, Лаки
Пробиштип – Лесново
Кочани – Зрновци
Битола – Црнобуки, Новозмирнево, Драгарино, Лисолај, Лопатица
Охрид –Косел, Вапила, Ливоишта, Сирула, Росино, Опеница
Македонски Брод – Бенче, Ковач
Велес – Согле, Богомила,Теово
Крива Паланка – Ранковце

Процесот за теренска вакцинација е организиран во соработка со здавствените домови од секој град, локалната самоуправа и месните заедници. Со помош на локалните медиуми и плакати, ги информираат граѓаните за денот и часот во кое село, населба или рурално населено место ќе се врши вакцинација.

Молам за поддршка од секој граѓанин во овој процес. Имаме мирна епидемилошка состојба и доволно вакцини односно идеални услови да вакцинираме што поголем број на граѓани. Комуницирајте со вашите блиски и познати ако се уште не се вакцинирани да го направат тоа во најбрз рок. Само така ќе ја победиме пандемијата. #ВакцинирајСe

loading...

free anime. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

anime freak tv JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable

DARLING in the FRANXX (Dub) Episode 20

AnimeFreak Attack on Titan Season 3 Episode 3

watch anime free Record of Ragnarok

WONDER EGG PRIORITY