Заев од Росоман: Гласајте за бројот 12, за Стојан Николов за Општина Росоман да остане прогресивна, обединета, европска и економски развиена
Заев од Росоман: Гласајте за бројот 12, за Стојан Николов за Општина Росоман да остане прогресивна, обединета, европска и економски развиена
БОМБА НА ПЕТРОВСКА: И сопругот на Данела има бугарска лична карта!
БОМБА НА ПЕТРОВСКА: И сопругот на Данела има бугарска лична карта!
(ВИДЕО) СДСМ КУМАНОВО: Гласот за Димитриевски е глас за ВМРО-ДПМНЕ, да се обединиме да гласаме за 12, за Оливер Илиевски
(ВИДЕО) СДСМ КУМАНОВО: Гласот за Димитриевски е глас за ВМРО-ДПМНЕ, да се обединиме да гласаме за 12, за Оливер Илиевски
НИКОЛА ДИМИТРОВ СО ИСКРЕНА И СЕСРДНА ПОДДРШКА ЗА ПЕТРЕ ВО НЕДЕЛА - ЌЕ ГЛАСАМ ЗА НЕГО СО ЧИСТА СОВЕСТ!
НИКОЛА ДИМИТРОВ СО ИСКРЕНА И СЕСРДНА ПОДДРШКА ЗА ПЕТРЕ ВО НЕДЕЛА - ЌЕ ГЛАСАМ ЗА НЕГО СО ЧИСТА СОВЕСТ!
Заев: Да не дозволиме да скршенеме од патот на напредокот, да гласаме за број 12 за победа во Демир Капија, за победа низ целата држава
Заев: Да не дозволиме да скршенеме од патот на напредокот, да гласаме за број 12 за победа во Демир Капија, за победа низ целата држава
ШИЛЕГОВ: ВО МОМЕНТОВ СКОПЈЕ РАБОТИ НА ТРИ НАЈСЛОЖЕНИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ ВО СВОЈАТА ИСТОРИЈА
ШИЛЕГОВ: ВО МОМЕНТОВ СКОПЈЕ РАБОТИ НА ТРИ НАЈСЛОЖЕНИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ ВО СВОЈАТА ИСТОРИЈА
ШИЛЕГОВ ГИ ПОДДРЖУВА КУЛТУРНИТЕ РАБОТНИЦИ КОИ ВМРО-ДПМНЕ ГИ ДЕГРАДИРАШЕ
ШИЛЕГОВ ГИ ПОДДРЖУВА КУЛТУРНИТЕ РАБОТНИЦИ КОИ ВМРО-ДПМНЕ ГИ ДЕГРАДИРАШЕ
БОМБА НА ЏАФЕРОСКИ: ОБЕЗБЕДИВ 30 милиони странска инвестиција во Општина Долнени
БОМБА НА ЏАФЕРОСКИ: ОБЕЗБЕДИВ 30 милиони странска инвестиција во Општина Долнени

ФИЛИПЧЕ: Ве молам споделете, теренската вакцинација утре (четврток) 15.07.21 ќе се одвива во следните населени места

Почитувани медиуми,

Теренската вакцинација утре (четврток) 15.07.21 ќе се одвива во следните населени места:

Делчево – Тодоровци
Тетово – Порој, Џепчиште, Ѓермо, Теарце,Пршовце, Глоѓи, Слатина, Лешок, Непроштено
Гостивар – Добридол, Неготино, Топлице
Штип – Карбинци, Радање, Оџалија
Долнени – Дебреште, Лажани
Прилеп – Мариово / Витолиште, Бешиште, Вепрчани, Врпско Дуње, Живово, Кален, Кокре, Крушевица, Манастир, Полчиште, Пештани, Чаниште, Чумово, Штавица, Бонче, Гуѓаково
Свети Николе – Пеширово, Амзибегово
Кратово – Мушково
Виница – Липец, Блатец
Демир Хисар – Сопотница, Жван
Валандово – Казандол, Грчиште
Струга – Ливада
Ростуше – Скудриње
Дебар – Центар Жупа
Струмица – Рич
Пробиштип – Древено
Валандово – Казандол и Грчиште
Кочани – Соколарци
Кичево – Шутово, Премка, Лазоровци
Кавадарци – Возарци, Дреново
Берово – Смојмирово
Битола – Породин, Велушина, Острец, Лажец, Граешница, Кишава, Драгош
Охрид – Ново Село, Песочан, Црвена Вода, Издеглавје, Слатински Чифлик, Слатино
Македонски Брод – Косово, Требовље
Велес – Ораовец
Крива Паланка – Огут, Нерав
Куманово – Градиште, Кучкрево, Габреш, Пезово, Кшање, Кокошиње, Колитцко, Орашац, Доброшане, Шупли Камен, Пчиња, Ст.Бара, Вакв, Винце, Длга, Проевце,Томеѓа
Штип – Карбинци, Радање, Оџајлија
Скопје – Зелениково, Таор, Пакошево, Смесница, Страхојадица, Студеничани

Министерството за здравство секојдневно ќе информира преку соопштенија за денот и местата за теренско вакцинирање за Ковид 19.
Замолуваме, за поддршка на овој процес.

Со почит,
Одделение за односи со јавност
Министерство за здравство

loading...

TwistMoe Watch anime online, English anime online HD

GoGoAnime: Sayonara, Zetsubou-Sensei anime episode 12 online free at https://gogoanime.be free anime

My Teen Romantic Comedy SNAFU Episode 13

Casshern Sins (https://4anime.biz/m/X9Z) Episode 24

Acva2010 cs: https://acva2010.cs.drexel.edu/forum/index.php?u=/user/profile/57085/

Themehorse: https://www.themehorse.com/support-forum/users/kissanime-contact/