Отворени избирачките места, право на глас имаат 1 824 864 граѓани, се гласа од 7 до 19, сите ќе се проверуваат со фингерпринт
Отворени избирачките места, право на глас имаат 1 824 864 граѓани, се гласа од 7 до 19, сите ќе се проверуваат со фингерпринт
ДИК: Досега гласале 10.653 лица кои се болни или во затвор кои по правило гласаат 1 ден пред денот на гласање
ДИК: Досега гласале 10.653 лица кои се болни или во затвор кои по правило гласаат 1 ден пред денот на гласање
ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ВМРО ДПМНЕ: УАПСЕН КАНДИДАТОТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ДЕЛЧЕВО, НУДЕЛ ПО 50е ЗА ГЛАС!
ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ВМРО ДПМНЕ: УАПСЕН КАНДИДАТОТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ДЕЛЧЕВО, НУДЕЛ ПО 50е ЗА ГЛАС!
И ЗА ОВИЕ СЕ ШПЕКУЛИРА ДЕКА СЕ ВМРОВЦИ: Кривична пријава против две лица од Кочани за "повреда на слободата на определување на гласачите"
И ЗА ОВИЕ СЕ ШПЕКУЛИРА ДЕКА СЕ ВМРОВЦИ: Кривична пријава против две лица од Кочани за "повреда на слободата на определување на гласачите"
(ВИДЕО) ШОКАНТНО: МИЦКОВСКИ ФАТЕН КАКО КРШИ ИЗБОРЕН МОЛК, ОВА Е КРИВИЧНО ДЕЛО ЗА ШТО КАЗНАТА Е 3 ГОДИНИ ЗАТВОР!
(ВИДЕО) ШОКАНТНО: МИЦКОВСКИ ФАТЕН КАКО КРШИ ИЗБОРЕН МОЛК, ОВА Е КРИВИЧНО ДЕЛО ЗА ШТО КАЗНАТА Е 3 ГОДИНИ ЗАТВОР!
ВНИМАВАЈТЕ - Отворен е лажен профил во име на Елизабета Пендаровска, се крадат податоци од граѓаните, се земаат и информации за кредитни картички
ВНИМАВАЈТЕ - Отворен е лажен профил во име на Елизабета Пендаровска, се крадат податоци од граѓаните, се земаат и информации за кредитни картички
БРАВО - Гласањето на болните, немоќните, лицата со Ковид-19 и затворениците за локалните избори тече без проблем
БРАВО - Гласањето на болните, немоќните, лицата со Ковид-19 и затворениците за локалните избори тече без проблем
(ВИДЕО) ШЕФОТ НА ДИК - Даштевски : Максимално сме подготвени за локалните избори
(ВИДЕО) ШЕФОТ НА ДИК - Даштевски : Максимално сме подготвени за локалните избори

ФИЛИПЧЕ: Ве молам споделете – Теренската вакцинација започнува утре во овие населени места во секоја од следните општини…

➡️ Делчево – Дулица
➡️ Гостивар – Чегране, Форино, Врапчиште, Тумчевиште
➡️ Ресен – Долно Дупени, Љубојно, Брајчино
Штип – Три Чешми, Криви Дол, Врсаково, Сарчиево, Судиќ
➡️ Прилеп – Ропотово, Пешталево, Секирци, Рилево, Браилово, Г.Радобол, М.Радобил, Тројаци, Топлица, Ракле, Никодин, Царевиќ
➡️ Свети Николе – Лозово
➡️ Кратово – Сакулица(Татомир,Вакав) Шопско Рударе, Коњух
➡️ Виница – Грлани, Калиманци
➡️ Демир Хисар – Слепче, Белче, Граиште
➡️ Струга – Радожда, Калишта
➡️ Ростуше – Врбјане
➡️ Дебар – Новак, Брештани, Праленик, Коџаџик, Елевци, Долгаш
➡️ Струмица – Водоча, Вељуса,
➡️ Босилово – Секирник, Петралинци
➡️ Неготино –Криволак
➡️ Радовиш – Раклиш, Калузлија, Подареш, Ораовица
➡️ Пробиштип – Турско Рудари
➡️ Валандово – Чалакли, Башибос, Кочули, Прстен
➡️ Кочани – Облешево
➡️ Кичево – Аранѓел, Жубрино, Поповјани, Јагол, Јагол Доленци
➡️ Кавадарци – Бегниште, Ресава
➡️ Битола – Кравари, Оптичари, Егри, Жабени, Меџитлија, Кременица, Гермијан
➡️ Вевчани – Вевчани, Лабуништа, Подгорци, Октиси, Боровец, Јабланица, Таш Маруништа
➡️ Охрид – Подмоље, Оровник, Горенци, Требеништа, Волино
➡️ Македонски Брод – Самоков
➡️ Велес – Бањица, Отиштино, Раковец, Бусилци, Еловец
➡️ Крива Паланка – Дурачка Река, Станци
➡️ Куманово – Старо Нагоричане, Никуљане, Стрновац, Челопек, Алгуња, Драгоманце Добрача, Коинце, Пузаљка, Врачовце, Пелинце
➡️ Скопје – Буковиќ, Бојане, Ласкарци, Чајлане
Процесот за теренска вакцинација е организиран во соработка со здавствените домови од секој град, локалната самоуправа и месните заедници. Со помош на локалните медиуми и плакати, ги информираат граѓаните за денот и часот во кое село, населба или рурално населено место ќе се врши вакцинација.
Молам за поддршка од секој граѓанин во овој процес. Имаме мирна епидемилошка состојба и доволно вакцини односно идеални услови да вакцинираме што поголем број на граѓани. Комуницирајте со вашите блиски и познати ако сеуште не се вакцинирани да го направат тоа во најбрз рок. Само така ќе ја победиме пандемијата. #ВакцинирајСе

loading...

Shiro, the Giant, and the Castle of Ice (https://gogoanime.be/m/DNwp) Episode 4

4Anime: Wo Kai Dongwuyuan Naxie Nian anime episode 13 online free at https://4anime.biz one piece 4anime

Animepahe: Nissin no Donbei x Kemono Friends anime episode Full online free at https://animepahe.cc animes online

AnimeFLV Watch anime online, English anime online HD

Pastebin: https://pastebin.com/u/gogoanimebe

Gab: https://gab.com/gogoanimelol