Медиумски реформи – три чекори напред, два чекора назад
Медиумски реформи – три чекори напред, два чекора назад
Едвард Џозеф: Софија може да ги поткопа темелите на македонската држава
Едвард Џозеф: Софија може да ги поткопа темелите на македонската држава
КАЕВСКИ: Срамно, Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ ширеа лаги и ги рушеа државните позиции со Бугарија
КАЕВСКИ: Срамно, Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ ширеа лаги и ги рушеа државните позиции со Бугарија
На младите им треба психолошка поддршка, која нема да трае само 15 минути
На младите им треба психолошка поддршка, која нема да трае само 15 минути
Град Скопје ќе доделува годишни стипендии од 24.000 денари за спортисти-средношколци
Град Скопје ќе доделува годишни стипендии од 24.000 денари за спортисти-средношколци
ЛИТАР ГОРИВО ВО ЕУ НАБЛИЖУВА КОН ТРИ ЕВРА: Најскап бензин возат Финците, но и во Грција е скоро 2 и пол евра
ЛИТАР ГОРИВО ВО ЕУ НАБЛИЖУВА КОН ТРИ ЕВРА: Најскап бензин возат Финците, но и во Грција е скоро 2 и пол евра
И Холандија го активира антикризниот план, ги вклучува термоелектраните
И Холандија го активира антикризниот план, ги вклучува термоелектраните
Петар Колев: Доколку Македонија не ја прифати подадената рака на Бугарија ќе биде целосно изолирана
Петар Колев: Доколку Македонија не ја прифати подадената рака на Бугарија ќе биде целосно изолирана

Фирмата НИКОБ обезбедување оваа година одбележува 25 години од своето основање – Лазаров: НИКОБ е бренд во кој луѓето веруваат, внесовме квалитет, инвестиции и иновативност

Фирмата НИКОБ обезбедување оваа година одбележува 25 години од своето основање и со поклопи со низа позначајни инвестиции коишто ги направивме во последните неколку години, изјави во Утрински брифинг Кирил Лазаров, сопственик на групацијата НИКОБ.

Лазаров потенцира дека брендот НИКОБ е многу добро прифатен од страна на граѓаните.

-Во нас луѓето имаат препознаено квалитет, постојани инвестиции, сериозност во пристапот, иновации, секојдневни контакти. Едноставно го нудиме тоа што на клиентите и на нашите граѓани им е најпотребно. Овие 22.000 клиенти не се случајни, ови клиенти се направени врз основа на истенчениот инстинкт кој што го имаат потрошувачите и не случајно инстинкот кој што го поседуваат им сугерира дека ние сме вистинската компанија со која што треба да соработуваат, додава Лазаров.

-НИКОБ Медикал и НИКОБ Лаб се сосема нови компании коишто оваа година одбележуваат една година од своето постоење и се компании поврзани со НИКОБ Обезбедување и затоа на толку полесен начин успеавме да се наметнеме кај потрошувачите, вели Лазаров.

loading...