ФОТО ГАЛЕРИЈА: ГРАДЕЖНА ОФАНЗИВА ВО СТРУМИЦА

?Работата го краси човекот, а нашите дела Општината.
Градежната офанзива не застанала, напротив е во полн ек со реализацијата на активностите планирани за 2022 година.
?Се уреди дел од тротоар со бехатон плочки на улица „Цветан Димов“ на површина од околу 200 метри квадратни
⭕️Бетониравме сокак на улицата „Маршал Тито“ спроти старата Памучна
⭕️Во моментот се работи на санација на потпорни ѕидови и бетонирање на тротоар од левата страна на дел од улицата „Стив Наумов“
Продолжуваме уште посилно за подобар живот на сите и за поубава Струмица.❤️

sun win

sunwin

game sunwin tải sunwin apk sunwin.apk mới nhất

tải sunwin apk sunwin sunwin

sun win