ИНТЕРЕСНА СЛУЧАЈНОСТ: ВО ИСТ ДЕН НА ДВЕ ТЕЛЕВИЗИИ ГОСТУВА ИСТ РЕЛИГИСКИ ЕКСПЕРТ НА ТЕМА МПЦ СПЦ
ИНТЕРЕСНА СЛУЧАЈНОСТ: ВО ИСТ ДЕН НА ДВЕ ТЕЛЕВИЗИИ ГОСТУВА ИСТ РЕЛИГИСКИ ЕКСПЕРТ НА ТЕМА МПЦ СПЦ
БОМБА НА ХАРИ КОСТОВ: ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ НА МЛАДИТЕ ПОД 30 ГОДИНИ ДА СЕ БАВАТ СО ПОЛИТИКА, НАМЕСТО ДА ЛЕПАТ ПЛАКАТИ И ДА ЧЕКАТ ПАРТИИТЕ ДА ГИ УХЛЕБАТ ДА УЧАТ ДА ЗАРАБОТАТ ПАРИ НА ПАЗАРОТ НА ТРУД
БОМБА НА ХАРИ КОСТОВ: ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ НА МЛАДИТЕ ПОД 30 ГОДИНИ ДА СЕ БАВАТ СО ПОЛИТИКА, НАМЕСТО ДА ЛЕПАТ ПЛАКАТИ И ДА ЧЕКАТ ПАРТИИТЕ ДА ГИ УХЛЕБАТ ДА УЧАТ ДА ЗАРАБОТАТ ПАРИ НА ПАЗАРОТ НА ТРУД
Петков по средбата со Ковачевски: Си ветивме дека конструктивниот дијалог ќе продолжи
Петков по средбата со Ковачевски: Си ветивме дека конструктивниот дијалог ќе продолжи
ЗОШТО (НЕ) Е ТАКА? Митови за менталното здравје
ЗОШТО (НЕ) Е ТАКА? Митови за менталното здравје
Трајанов: САД ќе ги седнат С. Македонија и Бугарија на иста маса
Трајанов: САД ќе ги седнат С. Македонија и Бугарија на иста маса
АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА СЕМЕЈСТВОТО НА МАЛАТА НИЛ НАСУФОСКИ
АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА СЕМЕЈСТВОТО НА МАЛАТА НИЛ НАСУФОСКИ
Делегација на СПЦ преводена од Патријархот Порфириј пристигна во Скопје
Делегација на СПЦ преводена од Патријархот Порфириј пристигна во Скопје
Ковачевски: Не може да се зборува за каков било напредок со Бугарија, разговорите продолжуваат
Ковачевски: Не може да се зборува за каков било напредок со Бугарија, разговорите продолжуваат

ГАНИУ: Во општина Чаир бев домаќин на претставниците на Националната мрежа против насилство врз жените и семејно насилство

Në Komunën e Çairit mikëprita sot përfaqësueset e Rrjetit kombëtar kundër dhunës ndaj grave dhe dhunës në familje.
Në takim ku morën pjesë drejtoresha ekzekutive e këtij rrjeti Elena Dimishevska, koordinatorja e projekteve Ana Avramovska Mushkova dhe bashkëpunëtorja e rrjetit Nora Kaliqi, fokusin e vendosëm në thellimin e bashkëpunimit me këtë organizatë.
Nga ana ime shpreha gadishmërinë se ne si pushtet vendor ngelemi maksimalisht të përkushtuar në mbështetjen e projekteve dhe aktiviteteve që do të jenë në dobi të qytetarëve.
—————
Во општина Чаир денеска бев домаќин на претставниците на Националната мрежа против насилство врз жените и семејно насилство.
На средбата на која присуствуваа извршната директорка на оваа мрежа Елена Димишевска, проектниот координатор Ана Аврамовска Мушкова и соработничката на мрежата Нора Калиќи, се фокусиравме на продлабочување на соработката со оваа организација.
Од моја страна изразив подготвеност дека ние како локална самоуправа ќе останеме максимално посветени на поддршка на проекти и активности од кои корист ќе имаат граѓаните.

loading...

4Anime - Watch English Anime Online For Free in HD | 4Anime.biz. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

anime streaming Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Part 2

4Anime Attack on Titan Final Season

sites to watch anime Ranking of Kings

My Hero Academia Season 2

The Daily Life of the Immortal King [Chinese Dub] Episode 8