Противпожарните единици во Кавадарци и Неготино добија нова опрема преку проект за меѓуопштинска соработка кој се реализира со поддршка на Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) и Бирото за регионален развој
Противпожарните единици во Кавадарци и Неготино добија нова опрема преку проект за меѓуопштинска соработка кој се реализира со поддршка на Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) и Бирото за регионален развој
АУЕ-ФОН на свечена церемонија ги додели дипломите на студентите од прв и втор циклус на студии
АУЕ-ФОН на свечена церемонија ги додели дипломите на студентите од прв и втор циклус на студии
Маричиќ за Тв 21: Владата прави се за ублажување на последиците од кризата, следува ребаланс и сериозни заштеди во Буџетот
Маричиќ за Тв 21: Владата прави се за ублажување на последиците од кризата, следува ребаланс и сериозни заштеди во Буџетот
АУДИ А6 СМРТНО ПРЕГАЗИ ПЕШАК ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
АУДИ А6 СМРТНО ПРЕГАЗИ ПЕШАК ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
ГРАД СКОПЈЕ: Продолжува чистењето на кејот на реката Вардар
ГРАД СКОПЈЕ: Продолжува чистењето на кејот на реката Вардар
Министерот Шаќири учествува на Светскиот образовен форум во Лондон
Министерот Шаќири учествува на Светскиот образовен форум во Лондон
КОСТАДИНОВ: Во Струмица повеќе нема диви продавачи на текстил
КОСТАДИНОВ: Во Струмица повеќе нема диви продавачи на текстил
Владата го усвои пакетот законски измени за повисоки плати во правосудниот и обвинителскиот систем
Владата го усвои пакетот законски измени за повисоки плати во правосудниот и обвинителскиот систем

ГАНИУ: ЗБОРУВАМЕ ОТВОРЕНО беше насловот на настанот на кој присуствував вечерва, а кој се одржа во Младинскиот центар YCCC во Чаир, по повод Меѓународниот ден на лицата со Даунов синдром, кој го организираше Младинското медицинско здружение

FLASIM HAPUN, u titullua evenimenti ku mora pjesë sonte dhe që u mbajt në Qendrën rinore YCCC të Çairit me rastin e Ditës ndërkombëtare të personave me Sindromën Down, e që u organizua nga Shoqata Rinore Mjekësore.
Themeluesja e kësaj shoqate Hansa Orana bashkë me shumë të rinjë e të reja, sikurse edhe me përfaqësues të organizatave joqeveritare, përçuan porosinë se personat me Sindromën Down duhet doemos t’i përfshijmë në të gjitha proceset e jetës sonë të përditshme, sepse fundja ata janë thjesht njerëzit me reflektimin më të bukur dhe më pozitiv ndaj shoqërisë sonë.
I përgëzoj organizatorët që kanë kurajon të flasin hapur për tema të tilla, përmes të cilave mund ta bëjmë shoqërinë sa më të bukur.
————————-
ЗБОРУВАМЕ ОТВОРЕНО беше насловот на настанот на кој присуствував вечерва, а кој се одржа во Младинскиот центар YCCC во Чаир, по повод Меѓународниот ден на лицата со Даунов синдром, кој го организираше Младинското медицинско здружение.
Основачката на ова здружение, Ханса Орана, заедно со многу млади луѓе, како и претставници на невладини организации, ја пренесе пораката дека лицата со Даунов синдром мора да бидат вклучени во сите процеси од нашето секојдневие, бидејќи на крајот на краиштата тие се луѓе со најубавиот и најпозитивниот одраз на нашето општество.
Им честитам на организаторите кои имаа храброст отворено да зборуваат за вакви теми, преку кои можеме да го направиме општеството што е можно поубаво.

loading...

4 anime biz. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

watch anime free Dragon Ball Z

animes online TSUKIMICHI -Moonlit Fantasy-

free anime 4Anime Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Part 2

4Anime Fairy Tail

SK8 the Infinity (Dub)