ГОЛЕМ БРОЈ КАВАДАРЧАНИ МЕЃУ КОИ И МИТКО ЈАНЧЕВ СЕ ПОНУДИЈА ДА ДОНИРААТ КОСКЕНА СРЦЕВИНА НА МАЛИОТ МАРКО ТАШЕВ

Денес кавадарчани по кој знае кој пат ја покажаа својата хуманост.

Трпеливо чекајќи на ред и надевајќи се дека токму еден од нив ќе биде компатибилен донатор на коскена срцевина за Марко Ташев, кој боледува од имунолошка болест.

Меѓу нив беше и градоначалникот Митко Јанчев кој за својата хуманост се здоби со членство во Македонскиот дарителски регистар како и во Светската асоцијација на доброволни дарители.

Акцијата беше спроведена од страна на Институтот за имунобиологија и хумана генетика на Медицинскиот факултет, при Универзитетот ,,Свети Кирил и Методиј” Скопје.
Заедно можеме се !

За Марко ?❤

sun win

tải sunwin game bài sunwin tải sunwin apk

sun win

sunwin tài xỉu

sunwin