ССМ бара итна средба со Владата, во ребалансот не гледаат пари за зголемување на платите од 2806 денари
ССМ бара итна средба со Владата, во ребалансот не гледаат пари за зголемување на платите од 2806 денари
КОСТАДИНОВ ВО КОЛУМНА ЗА ФОКУС: СТОП ЗА ГОВОРОТ НА ОМРАЗА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ И НА ПОРТАЛИТЕ
КОСТАДИНОВ ВО КОЛУМНА ЗА ФОКУС: СТОП ЗА ГОВОРОТ НА ОМРАЗА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ И НА ПОРТАЛИТЕ
BALKAN MEDIA AWARDS SOFIA: Новинарката Александра Велинова се закити со награда за најдобар презентер за 2022 година
BALKAN MEDIA AWARDS SOFIA: Новинарката Александра Велинова се закити со награда за најдобар презентер за 2022 година
Загрижувачки податоци за опресија и дискриминација презентирани на Меѓународниот ден против хомофобијата, трансфобијата и бифобијата
Загрижувачки податоци за опресија и дискриминација презентирани на Меѓународниот ден против хомофобијата, трансфобијата и бифобијата
Ангеловска-Бежоска за РСЕ: Постепени и умерени промени во каматите за избегнување на негативните ефекти
Ангеловска-Бежоска за РСЕ: Постепени и умерени промени во каматите за избегнување на негативните ефекти
ДУШИЧКИ СЕ ИЗНАМАЧИЈА ВО ДВА НА ДВА МЕТРА, КОНЕЧНО ЌЕ ПРОЖИВЕАТ КАКО ШТО ТРЕБА: Марко и Мартина, двете кафени мечки од Скопската ЗОО заминаа во нов живот во AROSA Bear Sanctuary во Швајцарија
ДУШИЧКИ СЕ ИЗНАМАЧИЈА ВО ДВА НА ДВА МЕТРА, КОНЕЧНО ЌЕ ПРОЖИВЕАТ КАКО ШТО ТРЕБА: Марко и Мартина, двете кафени мечки од Скопската ЗОО заминаа во нов живот во AROSA Bear Sanctuary во Швајцарија
КОНЕЧНО ЧИСТА МАКЕДОЊА: ЕБОР ги обезбеди средствата за изградба на регионалните депонии во земјава
КОНЕЧНО ЧИСТА МАКЕДОЊА: ЕБОР ги обезбеди средствата за изградба на регионалните депонии во земјава
Математичките гении Или и Македон на средба со министерот за образование Шаќири, добија книги и ветување дека ќе добијат и стипендии
Математичките гении Или и Македон на средба со министерот за образование Шаќири, добија книги и ветување дека ќе добијат и стипендии

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ПРОБИШТИП, АНАСТАСОВ: Денес извршив увид во работите за санација на детско игралиште и уредување на просторот пред зградите за колективно домување на улицата “Јаким Стојковски”, спроти Марков камен

🔜 Активностите се на самиот крај, по чиешто завршување ќе следи и хортикултурно уредување.
✅ Општина Пробиштип заврши уште два слични проекти за уредување на простор со детски реквизити и урбана опрема, на улицата “Нада Михајлова” кај спој со улица “28-ми Август” и во Злетово.
ℹ️ Овие детски игралишта се согласно планот за реализација за 2021 година, за кои општината издвои вкупно средства во висина од 4 милиони денари, и склучи договор со економскиот оператор Панел М од Тетово.
🔜 Согласно изготвувањето на новите програми за 2022 година, општина Пробиштип предвидува уредување на простор од ваков тип, на повеќе локации, кои се детектирани во изминатиот период во соработка со граѓаните.

loading...

watch anime dub. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

Demon Slayer: Entertainment District Arc

watch anime dub AniWatch WONDER EGG PRIORITY

ani watch app Tokyo Ghoul

Fairy Tail

AniWatch My Hero Academia Season 5 Episode 16