УШТЕ ЕДНА ПОБЕДА ЗА ГРАЃАНИТЕ КОИ СЕ БЕЗ ПРАВА СО ГОДИНИ - Законот за државјанство помина во Собранието, 57 гласаа „за“, 32 „против“
УШТЕ ЕДНА ПОБЕДА ЗА ГРАЃАНИТЕ КОИ СЕ БЕЗ ПРАВА СО ГОДИНИ - Законот за државјанство помина во Собранието, 57 гласаа „за“, 32 „против“
Заев: Го слушнавме и прифативме повикот на деловните луѓе од регионот – помалку историја, повеќе економија
Заев: Го слушнавме и прифативме повикот на деловните луѓе од регионот – помалку историја, повеќе економија
(ВИДЕО) СМЕШЕН МОМЕНТ ОД ПРОШЕТКАТА НА РАМА, ЗАЕВ И ВУЧИЌ: НОВИНАРКАТА НА ПИНК ГО ПРАШУВА ЗАЕВ КАДЕ Е КАФИЧОТ ТРОПИКАНА ВО СКОПЈЕ КАДЕ ВУЧИЌ БИЛ ПРЕД 30 ГОДИНИ, ЗАЕВ ВИКА ПОЈМА НЕАМ ЈА СУМ ОД СТРУМИЦА
(ВИДЕО) СМЕШЕН МОМЕНТ ОД ПРОШЕТКАТА НА РАМА, ЗАЕВ И ВУЧИЌ: НОВИНАРКАТА НА ПИНК ГО ПРАШУВА ЗАЕВ КАДЕ Е КАФИЧОТ ТРОПИКАНА ВО СКОПЈЕ КАДЕ ВУЧИЌ БИЛ ПРЕД 30 ГОДИНИ, ЗАЕВ ВИКА ПОЈМА НЕАМ ЈА СУМ ОД СТРУМИЦА
БРАВО ОПШТИНА ЦЕНТАР - Уште два угостителски објекти во Центар добија решенија за преземање мерки за намалување на бучава
БРАВО ОПШТИНА ЦЕНТАР - Уште два угостителски објекти во Центар добија решенија за преземање мерки за намалување на бучава
Почнува изградба на Детска градинка во Бутел
Почнува изградба на Детска градинка во Бутел
Од тематската седница на Владата: Охридскиот рамковен договор придонесе за кохезивноста на општеството како еднакво за сите граѓани и заедници како и за интеграцијата на Република Северна Македонија во НАТО и ЕУ
Од тематската седница на Владата: Охридскиот рамковен договор придонесе за кохезивноста на општеството како еднакво за сите граѓани и заедници како и за интеграцијата на Република Северна Македонија во НАТО и ЕУ
ВУЧИЌ: ТИЕ ЗЕМЈИ ШТО ОДБИЈА ДА БИДАТ ДЕЛ ОД ИНИЦИЈАТИВАТА ОТВОРЕН БАЛКАН ЌЕ ТРПАТ ЕКОНОМСКИ ПОСЛЕДИЦИ, СРБИЈА, АЛБАНИЈА И ЦРНА ГОРА ЌЕ ПРИВЛЕЧАТ 90% ОД СИТЕ СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ НА БАЛКАНОТ
ВУЧИЌ: ТИЕ ЗЕМЈИ ШТО ОДБИЈА ДА БИДАТ ДЕЛ ОД ИНИЦИЈАТИВАТА ОТВОРЕН БАЛКАН ЌЕ ТРПАТ ЕКОНОМСКИ ПОСЛЕДИЦИ, СРБИЈА, АЛБАНИЈА И ЦРНА ГОРА ЌЕ ПРИВЛЕЧАТ 90% ОД СИТЕ СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ НА БАЛКАНОТ
ЗА ПРВПАТ ХЕРАКЛЕЈА И АНТИЧКИОТ ТЕАТАР ДОСТАПНИ ЗА ЛИЦАТА СО ИНВАЛИДИТЕТ
ЗА ПРВПАТ ХЕРАКЛЕЈА И АНТИЧКИОТ ТЕАТАР ДОСТАПНИ ЗА ЛИЦАТА СО ИНВАЛИДИТЕТ

ГРОЗНАТА МАНИПУЛАЦИЈА НА МИЛЕНКО КОН СЕМЕЈСТВАТА НА ОСУДЕНИТЕ ЗА 27-МИ АПРИЛ!

Веќе во неколку свои емисии на интернет, познатиот радикален десничарски нациоалистички и популистички новинар Миленко Неделковски се обидува да ги манипулира семејствата на уапсените протагонисти за 27-ми април, кои во неколку судски процеси добија кумулативно над 200 години робија а допрва се чека финишот за организаторите на настаните од 27-ми април каде исто така се очекува уште 50 до 100 години робија за сите обвинети.

Имено, Миленко вината за тој исход или епилог ја фрла целосно на судиката Кацарска, таа била виновна што неколкуте десетици учесници во 27-ми април се затворени по зандани и не може да ги видат своите семејства.

Значи ова е голема манипулација и се канализира целиот гнев на блиските на осудените кон погрешен човек, судиката Кацарска не е виновна што некој организирал и учествувал во колеж и претепување и обид за убиство на пратеници. Вината е во самите организатори и учесници а не во тој што тоа потоа според законите го утврдил и казнил со соодветни казни.

Тоа е како да кажеш дека ако некој некого убие, и потоа добие доживотен затвор, да се обвини судијата што семејството нема доживотно да го види дома таткото или мајката убиец, тоа е тотална манипулација и измама…

loading...