Ковачевски - Драги: Проширувањето на ЕУ е клучно за просперитет на регионот и на Европа
Ковачевски - Драги: Проширувањето на ЕУ е клучно за просперитет на регионот и на Европа
Бектеши: Верски објекти и приватни училишта направиле сериозни злоупотреби – плаќале пониска цена на електрична енергија
Бектеши: Верски објекти и приватни училишта направиле сериозни злоупотреби – плаќале пониска цена на електрична енергија
(ФОТО ГАЛЕРИЈА) УБАВ ДЕН ДЕНЕСКА: ДОДЕКА ВЛАДИНАТА ДЕЛЕГАЦИЈА СЕ ПОКЛОНУВАШЕ НАД ГРОБОТ НА КИРИЛ И МЕТОДИЈ ВО ЦРКВАТА СВЕТИ КЛЕМЕНТЕ ВО РИМ, МПЦ ДОБИ АВТОКЕФАЛНОСТ ВО СКОПЈЕ
(ФОТО ГАЛЕРИЈА) УБАВ ДЕН ДЕНЕСКА: ДОДЕКА ВЛАДИНАТА ДЕЛЕГАЦИЈА СЕ ПОКЛОНУВАШЕ НАД ГРОБОТ НА КИРИЛ И МЕТОДИЈ ВО ЦРКВАТА СВЕТИ КЛЕМЕНТЕ ВО РИМ, МПЦ ДОБИ АВТОКЕФАЛНОСТ ВО СКОПЈЕ
Заедничка литургија на МПЦ-ОА и СПЦ во соборниот храм „Св. Климент Охридски“ во Скопје
Заедничка литургија на МПЦ-ОА и СПЦ во соборниот храм „Св. Климент Охридски“ во Скопје
Ковачевски: Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ е достоен продолжувач на визијата и просветителското дело на светите браќа
Ковачевски: Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ е достоен продолжувач на визијата и просветителското дело на светите браќа
Средба во ДАВОС на претседателот Пендаровски со францускиот економист Жак Атали
Средба во ДАВОС на претседателот Пендаровски со францускиот економист Жак Атали
Честитка од претседателот Пендаровски по повод 24 Мај, Денот на сесловенските просветители Св. Кирил и Методиј
Честитка од претседателот Пендаровски по повод 24 Мај, Денот на сесловенските просветители Св. Кирил и Методиј
(ФОТО) МВР СО ПОЛНИ РАЦЕ РАБОТА: Пронајдена дрога при претрес во Скопје, Пронајден хероин, Приведени две лица од Куманово, Кривична пријава за загрозување на животната средина и природата со отпад
(ФОТО) МВР СО ПОЛНИ РАЦЕ РАБОТА: Пронајдена дрога при претрес во Скопје, Пронајден хероин, Приведени две лица од Куманово, Кривична пријава за загрозување на животната средина и природата со отпад

ХУМАНИСТОТ СЕДАТ ЌАЗИМИ ПРОГЛАСЕН ЗА ПРИЈАТЕЛ НА ДЕЦАТА ЗА 2021-ВА ГОДИНА

„Пријател на децата во болница“
Не ви требаат длабоки џебови за да правите големи дела.
За големи дела потребно ви е големо срце!
Секој од нас може да направи едно мало нешто што за некого значи многу, значи живот.
Вашата акција било тоа да е најмало нешто ќе предизвика радост и насмевка во очите на лица што поминуваат низ процес на лекување. Од посебна важност е тоа кога со вашата работа и доброволна акција ќе предизвикате насмевка и среќа на малите ангелчиња.
Благодарам многу на организацијата САНО што ја забележа мојата доброволна активност и го круниса со признание кое навистина ми значи🙏

“Shok i fëmijëve të spitalit”
Nuk u duhen xhepa të thellë për të bërë vepra të mëdha.
Për vepra të mëdha duhet të keni zemër të madhe.
Çdokush nga ne mund të bëjë një punë të vogël që për tjetrin vlen shumë,vlen jetë.
Vepra yte qoftë ajo një gjë e vogël do të shkaktojë lumturi dhe buzëqeshje në sytë e individëve që po kalojnë në proces të mjekimit.
Me rëndësi të vecantë èshtë që kur me veprën tuaj dhe me akcionin vullnetar do të ngjallni buzëqeshje dhe gëzim tek engjujt e vegjël.
Faleminderit shumë organizatës SANO që e vlerësoi akcionin tim vullnetar dhe e bekoi me mirënjohje e cila me të vërtetë ka vlerë për mua.

loading...

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

anime websites Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town?

watch animes Naruto: Shippuden (Dub)

AniWatch My Hero Academia (Dub) Episode 10

My Hero Academia Season 3 (Dub) Episode 22

The Rising of the Shield Hero (Dub)