Пред неколку дена градоначалникот на Крушево, Томе Христоски го потпиша договорот за нов проект од областа на туризмот вреден над 700 илјади евра ❗️
Пред неколку дена градоначалникот на Крушево, Томе Христоски го потпиша договорот за нов проект од областа на туризмот вреден над 700 илјади евра ❗️
Во текот на денешниот ден, во противпожарниoт тренинг центар на Kouzon Corporation, група на наставници имаа обука од противпожарната заштита
Во текот на денешниот ден, во противпожарниoт тренинг центар на Kouzon Corporation, група на наставници имаа обука од противпожарната заштита
Долгот од над 14.000 евра за лекувањето на Есма уште стои – Симеон вели ќе го плати ако Реџепови се откажат од наследството
Долгот од над 14.000 евра за лекувањето на Есма уште стои – Симеон вели ќе го плати ако Реџепови се откажат од наследството
ОПШТИНА СТРУМИЦА ЌЕ ДАДЕ 1000е ЗА СТАРТ АП БИЗНИСИ НА МЛАДИ СТРУМИЧАНИ
ОПШТИНА СТРУМИЦА ЌЕ ДАДЕ 1000е ЗА СТАРТ АП БИЗНИСИ НА МЛАДИ СТРУМИЧАНИ
Пендаровски вели дека нема веќе „5+1“ со Бугарија, туку пет комисии
Пендаровски вели дека нема веќе „5+1“ со Бугарија, туку пет комисии
СПАСОВСКИ: Приоритет на МВР за 2022 година е набавка на возила исклучиво за оперативно работење на полицијата
СПАСОВСКИ: Приоритет на МВР за 2022 година е набавка на возила исклучиво за оперативно работење на полицијата
СТАРИОТ ПРОЛУПАЛ - МИЛЧИН: Лошо е што имаме Албанец за министер за надворешни, ако се постигне договор со Бугарија, ќе има војна во земјава меѓу Македонците и Албанците?!?!
СТАРИОТ ПРОЛУПАЛ - МИЛЧИН: Лошо е што имаме Албанец за министер за надворешни, ако се постигне договор со Бугарија, ќе има војна во земјава меѓу Македонците и Албанците?!?!
Џафери на средба со Петков: „Членството на Северна Македонија во ЕУ ќе биде во интерес на регионот“
Џафери на средба со Петков: „Членството на Северна Македонија во ЕУ ќе биде во интерес на регионот“

Imuno Aktiv – Борете се за вашиот имунитет со најсилниот германски бренд Doppelherz

Doppelherz е компанија која има 100 години традиција, без потценување на никого, но да се биде Германски бодечки бренд во областа на нутритивната фармација е навистина репер кој што вреди.

Imuno Aktiv – Doppelherz, најсилен гарант за вашиот имунетите.

Ги спречува вирусите, го зајакнува имунитетот.

Број 1 во создавање на имунитетот со најважната амино киселина Хистедин плус, Цинк, Витамин Ц и Селен.

Борбата со Корона вирусот е евидента во целиот свет и целиот свет се соочува со оваа медицинска галопирачка појава.

Овој препарат е стар симбол на борбата за имунитет.

Уникатното присуство на хистидинот како прекурсор на хистаминот и фактот дека Имуно Актив доаѓа од врвен светски производител, германски бренд БРОЈ ЕДЕН го прави највисоко рангиран производ на фармацевскиот пазар.

loading...