ИНТЕРЕСНА СЛУЧАЈНОСТ: ВО ИСТ ДЕН НА ДВЕ ТЕЛЕВИЗИИ ГОСТУВА ИСТ РЕЛИГИСКИ ЕКСПЕРТ НА ТЕМА МПЦ СПЦ
ИНТЕРЕСНА СЛУЧАЈНОСТ: ВО ИСТ ДЕН НА ДВЕ ТЕЛЕВИЗИИ ГОСТУВА ИСТ РЕЛИГИСКИ ЕКСПЕРТ НА ТЕМА МПЦ СПЦ
БОМБА НА ХАРИ КОСТОВ: ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ НА МЛАДИТЕ ПОД 30 ГОДИНИ ДА СЕ БАВАТ СО ПОЛИТИКА, НАМЕСТО ДА ЛЕПАТ ПЛАКАТИ И ДА ЧЕКАТ ПАРТИИТЕ ДА ГИ УХЛЕБАТ ДА УЧАТ ДА ЗАРАБОТАТ ПАРИ НА ПАЗАРОТ НА ТРУД
БОМБА НА ХАРИ КОСТОВ: ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ НА МЛАДИТЕ ПОД 30 ГОДИНИ ДА СЕ БАВАТ СО ПОЛИТИКА, НАМЕСТО ДА ЛЕПАТ ПЛАКАТИ И ДА ЧЕКАТ ПАРТИИТЕ ДА ГИ УХЛЕБАТ ДА УЧАТ ДА ЗАРАБОТАТ ПАРИ НА ПАЗАРОТ НА ТРУД
Петков по средбата со Ковачевски: Си ветивме дека конструктивниот дијалог ќе продолжи
Петков по средбата со Ковачевски: Си ветивме дека конструктивниот дијалог ќе продолжи
ЗОШТО (НЕ) Е ТАКА? Митови за менталното здравје
ЗОШТО (НЕ) Е ТАКА? Митови за менталното здравје
Трајанов: САД ќе ги седнат С. Македонија и Бугарија на иста маса
Трајанов: САД ќе ги седнат С. Македонија и Бугарија на иста маса
АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА СЕМЕЈСТВОТО НА МАЛАТА НИЛ НАСУФОСКИ
АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА СЕМЕЈСТВОТО НА МАЛАТА НИЛ НАСУФОСКИ
Делегација на СПЦ преводена од Патријархот Порфириј пристигна во Скопје
Делегација на СПЦ преводена од Патријархот Порфириј пристигна во Скопје
Ковачевски: Не може да се зборува за каков било напредок со Бугарија, разговорите продолжуваат
Ковачевски: Не може да се зборува за каков било напредок со Бугарија, разговорите продолжуваат

КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА: Во поширокиот менаџмент на Банката, 70,6% од менаџерските функции ги извршуваат жени

Борбата за женски права не е во тоа да се покаже женската сила. Најважно е да се промени начинот на кој светот ги доживува моќта, знаењето и способноста на жените.
Комерцијална банка е горда на својата корпоративна култура и стратегија во која половата рамноправност, финансиската независност и почитувањето на женските права како вредности се силно застапени. Тоа резултира со бројна присутност на жените во менаџерските позиции и во вкупниот број вработени. Банката може да се пофали со фактот дека 14 години во највисокото управно тело, Управниот одбор, функцијата Главен финансов директор ја извршува жена. Двајца од вкупно шест члена на Надзорниот одбор се жени. Во поширокиот менаџмент на Банката, 70,6% од менаџерските функции ги извршуваат жени. А, во вкупниот број вработени, 68,1% исто така се жени.

Комерцијална банка останува пример кој ќе го промовира значењето на професионалната кариера и лидерството на жените како непобитен фактор за добробит на општеството.
Честит 8 Март, Меѓународниот ден за жените

loading...

english dubbed anime. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

AnimeFreak The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants Episode 4

AnimeFreak That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Part 2 Episode 5

World's End Harem Episode 9

One Piece (Dub) Episode 761

AnimeFreak World's End Harem Episode 9