СПАСОВСКИ: Честит 8 мај - Светски ден на Црвениот Крст и Црвената Полумесечина!
СПАСОВСКИ: Честит 8 мај - Светски ден на Црвениот Крст и Црвената Полумесечина!
ШИЛЕГОВ: И оваа година, проектот „Да растеме заедно” Ви овозможува да засадите дрво кое заедно со Вашето детенце, ќе израсне големо и силно. На дрвото ќе биде поставена плочка со името и датумот на раѓање на Вашето дете
ШИЛЕГОВ: И оваа година, проектот „Да растеме заедно” Ви овозможува да засадите дрво кое заедно со Вашето детенце, ќе израсне големо и силно. На дрвото ќе биде поставена плочка со името и датумот на раѓање на Вашето дете
(ВИДЕО) ШИЛЕГОВ: Двете BRT линии поминуваат во близина на многу средни училишта во Скопје, правејќи го одењето кон и од училиште полесно и побезбедно за многу скопски ученици
(ВИДЕО) ШИЛЕГОВ: Двете BRT линии поминуваат во близина на многу средни училишта во Скопје, правејќи го одењето кон и од училиште полесно и побезбедно за многу скопски ученици
ШИЛЕГОВ: Во соработка со УНДП, како резултат на иницијативата на Град Скопје и Центарот за иновации Скопје Лаб, Скопје доби уште еден зелен сквер во центарот на градот
ШИЛЕГОВ: Во соработка со УНДП, како резултат на иницијативата на Град Скопје и Центарот за иновации Скопје Лаб, Скопје доби уште еден зелен сквер во центарот на градот
Забрчанец: Медиумскиот фонд ќе помогне и за домашна продукција на македонски јазик, што ни е насушна потреба
Забрчанец: Медиумскиот фонд ќе помогне и за домашна продукција на македонски јазик, што ни е насушна потреба
Денес на 08.05.2021 после долго и тешко боледување, во Скопје, почина Кирил Псалтиров доајен на македонското глумиште
Денес на 08.05.2021 после долго и тешко боледување, во Скопје, почина Кирил Псалтиров доајен на македонското глумиште
(ВИДЕО) ЕВЕ ЗОШТО Е ГЕНЕРАЛ И ЗОШТО БИЛ КОМАНДАНТ НА ТИГРИТЕ - Генерал Ангелов погоди со пиштол шише на 100 метра растојание!
(ВИДЕО) ЕВЕ ЗОШТО Е ГЕНЕРАЛ И ЗОШТО БИЛ КОМАНДАНТ НА ТИГРИТЕ - Генерал Ангелов погоди со пиштол шише на 100 метра растојание!
СПАСОВСКИ: Особена чест и задоволство ми претставува доделувањето на 6 плакети за успешно реализирани ОА во МВР, признанија за оние кои биле и се пример и инспирација за она што сме го постигнале во изминатиов период, како МВР на РСМ
СПАСОВСКИ: Особена чест и задоволство ми претставува доделувањето на 6 плакети за успешно реализирани ОА во МВР, признанија за оние кои биле и се пример и инспирација за она што сме го постигнале во изминатиов период, како МВР на РСМ

КОУЗОН: ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ ЗА ЛЕТОВО ВО САД ЗА СТУДЕНТИ

За месец јануари 2021 – имаме договорено 12 термини за SKYPE интервјуа/разговори со атрактивни работодавци од Америка.
Местата за овие работни понуди се ограничени.

За повеќе информации за дел од понудите и резервации контактирајте не електронски:

[email protected]
Viber 078-454 426

% НАПРАВАВЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЈА ЗА ИНТЕРВЈУ СО РАБОТОДАВЕЦ ЗА W&T ПАТ КОН АМЕРИКА ВО ЛЕТО 2021 !

– THE ICE CREAM SHOP, REHOBOTH BEACH, DE –
https://workandtravel.mk/job-offers…/the-ice-cream-store/
– STORYLAND AMUSEMENT PARK, GLEN, NEW HAMPSHIRE

STORY LAND


– MOREY’S PIERS, WILDWOOD NJ

MOREY’S PIERS


– HARRIS HOUSE HOTEL, OCEAN CITY, NJ

HARRIS HOUSE MOTEL

РАБОТНИ ПОНУДИ ЗА КОИ ИСТО ТАКА МОЖЕТЕ ДА РАЗМИСЛИТЕ И ДА АПЛИЦИРАТЕ

🇺🇸 * REHOBOTH BEACH, DELAWARE – DUNKIN DONUTS
Работни позиции кај овој работодавец се: cashier, barista/coffee maker – $14 +tips (tips 20% from the check),
Employer will help with housing

🇺🇸 * BETHANY BEACH, DELAWARE – DUNKIN DONUTS c
Работни позиции кај овој работодавец се: cashier, barista/coffee maker $14 +tips (tips 20% from the check),
Employer will help with housing

🇺🇸 * MONTAUK, NY (LONG ISLAND)
Работни позиции кај овој работодавец се: Hostess, Housekeeping, Experienced Waiter (Advanced English level); Salad/Food prep cook $14 non-tipped position, $12 +tips

🇺🇸 * LAKE GEORGE, NY – Restaurant
Работни позиции кај овој работодавец се – kitchen help $12.50, housing $90 per week

🇺🇸 * OCEAN CITY, MD RESTAURANT,
Работни позиции кај овој работодавец се: Food Runner, prep cooks, line cook Line Cook: 13.00-13.50 per hour, Prep Cook/Dishwasher: 12.00-12.50 per hour, Food Runner: 7.50 per hour plus tips, (This position may open a path to being a server in the latter parts of the Summer),
Employer help with housing

🇺🇸 * HAMPTON BEACH, NEW HAMPSHIRE (BEACH WEAR SHOPS)
Работни позиции кај овој работодавец се: Floor help/sales associate/cashier, female students per location. locations in Hampton Beach $14 per hour + tips.
Housing 100-125$ per week per person, Ocean view apartment

🇺🇸 * PIERRE, SD – LODGE/RESTAURANT,
Работни позиции кај овој работодавец се girls’ servers and housekeepers $9.45 + tips,
FREE HOUSING

🇺🇸 * OCEAN CITY, MARYLAND ICE CREAM SHOP
Работни позиции кај овој работодавец се: CASHIER, SELLER, $12 per hour + tips, (total $30-$100 per hour)

🇺🇸 * EAST QUOGUE, NY LONG ISLAND RESTAURANT –
Работни позиции кај овој работодавец се: bussers, prep cooks 8.60$+tips, 14$ non tip position,
Employer will help with housing

🇺🇸 * OLD ORCHARD BEACH, ME SHOP/CAFE –
Работни позиции кај овој работодавец се sellers, cashiers $12 +tips,
Assistance with housing

🇺🇸 * ORLANDO, FLORIDA ITALIAN RESTAURANT,
Работни позиции кај овој работодавец се: servers/cashier (Min wage +tips, Average with tips around $14 in total)

🇺🇸 * OCEAN CITY, MARYLAND SANDWICH AND BURGER RESTAURANT –
Работни позиции кај овој работодавец се: busser, prep cook – making breakfast and lunch sandwiches $12.50 + tips (pooled tips are divided weekly based on total hours worked)

🇺🇸 * OCEAN CITY, NJ – RESTAURANT NEAR THE BEACH, AMERICAN STYLE FOOD – Работни позиции кај овој работодавец се: dishwasher, prep cook, Host/bus person$9 +tips, 12.50 for non-tipped positions

🇺🇸 * WILDWOOD, NJ SEAFOOD RESTAURANT –
Работни позиции кај овој работодавец се: dishwasher/prep cook, 2 fry station cook, a raw bar oyster shucker; Dishwasher/prep cook will start at 12$. Fry station cook or oyster shucking, up to 16$. Overtime is available.

🇺🇸 * WILDWOOD CREST, NJ – HOTEL –
Работни позиции кај овој работодавец се: housekeepers $12+tips

🇺🇸 * ASHEVILLE, NORTH CAROLINA – HOTEL –
Работни позиции кај овој работодавец се HOUSEKEEPERS $11+tips

🇺🇸 * Hampton BEACH, NEW HAMPSHIRE – HOTEL –
Работни позиции кај овој работодавец се: housekeepers $13 +tips,
Housing is $120 per week per student. Full kitchen.

🇺🇸 * HEALY, ALASKA RESORT + GOLF CLUB –
Работни позиции кај овој работодавец се: Prep cook; Dishwasher; Hospitality crew – housekeeper; Guide; Front desk; Dishwasher/ cleaner $10.39+tips, all positions earn tips done more than others, and we have on-site housing that has fully furnished for $15 per day.

🇺🇸 * STURGEON BAY, WISCONSIN IRISH RESTAURANT –
Работни позиции кај овој работодавец се: server, bussers $9 +tips.
Employer will help with housing

🇺🇸 * HAYANIS, CAPE COD, MASSACHUSETTS – SEAFOOD RESTAURANT/AMERICAN STYLE –
Работни позиции кај овој работодавец се: Servers, bussers, dishwashers, prep cooks
For dishwashers wages 13.50; Servers wages 5.50 + tips; Bussers 5.50 +15% from each server make: Host person 13.50

🇺🇸 * SARATOGA, WYOMING – RESORT –
Работни позиции кај овој работодавец се: Servers, housekeepers $9 +tips.
Employer will help with housing

🇺🇸 * SAINT IGNACE, MICHIGAN – HOTEL –
Работни позиции кај овој работодавец се: housekeepers $12+tips, $18 if overtime.
FREE HOUSING, FREE BIKES, FREE BREAKFAST

⛳️Повеќе информации за сите наши работни понуди – можете да најдете на нашата веб страна

www.workandtravel.mk

🇺🇸 KOUZON – Work & Travel USA 2021 🇺🇸
🧐 EXIT 5 MOTEL AND COTTAGES
📍 Location: Saco, Maine
👉 Job position:
Housekeeping: $12.15 per hour
🏠 Housing provided $80 per week (arranged by the employer)
📢 Interview with employer: January 2021
About:
Exit 5 motel & cottages located in Saco, Maine just 2 miles from the beautiful 7 mile long stretch of old orchard beach on three quiet and beautifully landscape acres. We provide guests with a variety of clean, spacious, furnished, quality motel rooms with or without kitchen, cottages and suites in a fun family atmosphere. Our location is convenient to all the beaches, attractions, shopping, restaurants, highways and Amtrak.
For registration or more information about the program and this employer feel free to email us at
[email protected] or call us at
📞 078 45 44 26
📞 078 45 44 23
Kouzon Student Service
www.workandtravel.mk

🇺🇸 KOUZON – Work & Travel USA 2021 🇺🇸
🧐 LA SPIAGGIA PIZZA
📍 Location: Hampton, New Hampshire
👉 Job position:
PIZZA AND ICE CREAM WORKER: $9 PER HOUR
🏠 Housing provided $115 per week (arranged by the employer)
📢 Interview with employer: January 2021
About:
La Spiaggia is a privately held company in Hampton, NH and is a single location business. Categorized under Italian restaurants. Their records show it was established in 2005 and incorporated in New Hampshire.
For registration or more information about the program and this employer feel free to email us at
[email protected] or call us at
📞 078 45 44 26
📞 078 45 44 23
📞 078 45 44 18
Kouzon Student Service
www.workandtravel.mk

🇺🇸 KOUZON – Work & Travel USA 2021 🇺🇸
🧐 STORY LAND
📍 Location: Glen, New Hampshire
👉 Job position:
Cashier: $10 per hour + Tips
Cook: $11 per hour
🏠 Housing provided $100 per week (arranged by the employer)
📢 Interview with employer: January 2021
About:
Story land is the best children’s theme park in New Hampshire, offering rides and entertainment to thousands of families with young children for over 65 years. Story land is situated in the heart of the white mountains of New Hampshire. Story Land sit on over 50 acres and include 23 rides, 7 daily shows and numerous play areas and attractions.
For registration or more information about the program and this employer feel free to email us at
[email protected] or call us at
📞 078 45 44 26
📞 078 45 44 23
Kouzon Student Service
www.workandtravel.mk

🇺🇸 KOUZON – Work & Travel USA 2021 🇺🇸
🧐 Bayside Skillet The Crepe and Omelette Place
📍 Location: Ocean City, Maryland
👉 Job position: prep cook: $11.5 per hour
dishwasher: $11.5 per hour
📢 Interview with employer: January 2021
About:
Enjoy 10 miles of beach & a 3 mile famous boardwalk. Ocean City recently made TripAdvisor’ s list of the nation’s Top 10
beaches. Enjoy swimming and sunning or surfing & fishing in the Atlantic. OC offers free activities including concerts, movies
and Beach. OC offers amusements parks & arcades or catch a spectacular view from the top of the ferris wheel.
For registration or more information about the program and this employer feel free to email us at
👉 [email protected] or call us at
👉 078 45 44 26
We expect you,
Kouzon team
www.workandtravel.mk
#InAKouzonWorld #kouzonwatusa #workandtravel #workandtravelusa #workandtravelwat #workandtravel2021 #workandtravelj1 #america #summer #travel #trip #usa #hollywood #SaveJ1 #j1visa

loading...

WCOStream anime: Dr. Stone: Stone Wars (https://wcostream.cc/m/GaVd) Episode 11

KissAnime gogoanime kissanime: Watch A Silent Voice Episode Full (https://kissanimeonline.com/m/8Qzj/ep-1)