КОЛКУ НЕКОИ НОВИНАРИ ПОВРШНО АНАЛИЗИРААТ - ИДИОТСКА КОЛУМНА НА УРЕДНИКОТ НА ДОЈЧЕ ВЕЛЕ ПОЛНА СО ТЕШКИ ГЛУПОСТИ
КОЛКУ НЕКОИ НОВИНАРИ ПОВРШНО АНАЛИЗИРААТ - ИДИОТСКА КОЛУМНА НА УРЕДНИКОТ НА ДОЈЧЕ ВЕЛЕ ПОЛНА СО ТЕШКИ ГЛУПОСТИ
ОМРАЗАТА КОН ЗАЕВ МУ ГО ПОМРАЧИЛА УМОТ НА ГЕРО, МУ СЕ ЗАКАНУВА НА ЗАЕВ СО ГРОБОВИ, НЕ ЗНАЕ ДА СЕ ИЗРАДУВА НА УСПЕХОТ НА НЕГОВИТЕ ВМРО ДПМНЕ, ТУКУ ЦЕЛИОТ СО КЛЕТВИ МУ СЕ ЗАКАНУВА НА ЗАЕВ
ОМРАЗАТА КОН ЗАЕВ МУ ГО ПОМРАЧИЛА УМОТ НА ГЕРО, МУ СЕ ЗАКАНУВА НА ЗАЕВ СО ГРОБОВИ, НЕ ЗНАЕ ДА СЕ ИЗРАДУВА НА УСПЕХОТ НА НЕГОВИТЕ ВМРО ДПМНЕ, ТУКУ ЦЕЛИОТ СО КЛЕТВИ МУ СЕ ЗАКАНУВА НА ЗАЕВ
ПРОФЕСОРОТ НАНО РУЖИН СТАНА ПРОФЕСОР НА УНИВЕРЗИТЕТОТ НА ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ ВО БЕЛГРАД
ПРОФЕСОРОТ НАНО РУЖИН СТАНА ПРОФЕСОР НА УНИВЕРЗИТЕТОТ НА ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ ВО БЕЛГРАД
СПОРЕДЕНО СО МИНАТИЕ ИЗБОРИ ВО 2017-ТА ГОДИНА, РЕЧИСИ 230 000 ГЛАСАЧИ ОСТАНАА ДОМА НА ОВИЕ ИЗБОРИ И РЕШИЈА ДА НЕ ГО ДАДАТ СВОЈОТ ГЛАС НИКОМУ
СПОРЕДЕНО СО МИНАТИЕ ИЗБОРИ ВО 2017-ТА ГОДИНА, РЕЧИСИ 230 000 ГЛАСАЧИ ОСТАНАА ДОМА НА ОВИЕ ИЗБОРИ И РЕШИЈА ДА НЕ ГО ДАДАТ СВОЈОТ ГЛАС НИКОМУ
СЕ ОГЛАСИ ЗАЕВ: Граѓаните пратија порака и ние таа порака мораме да ја слушаме, да ја разбереме и да постапуваме по неа
СЕ ОГЛАСИ ЗАЕВ: Граѓаните пратија порака и ние таа порака мораме да ја слушаме, да ја разбереме и да постапуваме по неа
Кондовски кон битолчани: Вашата поддршка ми значи, одиме на голема победа!
Кондовски кон битолчани: Вашата поддршка ми значи, одиме на голема победа!
ЛАДИЧ: Киносалата „Рудар“ во Пробиштип е во финална подготовка
ЛАДИЧ: Киносалата „Рудар“ во Пробиштип е во финална подготовка
АКО СЕ ДОДАДАТ ГЛАСОВИТЕ НА БЕСА И ЛДП/ДОМ НА ОНИЕ ШТО ГИ ОСВОИ СДСМ, ОВИЕ ИЗБОРИ СЕ НЕРЕШЕНО ЗА ВЛАСТА И ОПОЗИЦИЈАТА!
АКО СЕ ДОДАДАТ ГЛАСОВИТЕ НА БЕСА И ЛДП/ДОМ НА ОНИЕ ШТО ГИ ОСВОИ СДСМ, ОВИЕ ИЗБОРИ СЕ НЕРЕШЕНО ЗА ВЛАСТА И ОПОЗИЦИЈАТА!

МАКСО КАКО НЕ ТИ Е СРАМ: Куманово се мења за среќу што влада сипуе паре у општински буџет, за жал татко на градот шминкерајски све си препиша на соработку испечатена сс наши паре за његову рекламу

Кт те почасти градоначалник на Куманово сс свои достигнуќа не можеш а да не погледнеш чисто да задовољиш радозналост.А књижурина богами на завидно ниво,оној на Груевскога,,100 Чекора,, продужено,надградено, може воду да му носи на ,,Куманово се менува,, у све сем у едно,онј се отчитуеше сс државни паре овј сс локални,сума сумарум сами си плаќамо.да не л’жев.

А лжање е да ти штукне памет,барем овој што успеја да прочитам,нема направено да не му дала Влада а соработувала општина,или по нашки Влада пуштила паре а општина ги примила,добро де,могала и да не соработуе,на пример да не ги прими паре,ццццц,кој идиотизам за наши граѓански паре.Ај тој што соработувала е ок,ама тој што си пишуе татко на градот и проекти у кои сем што секија ленту друго нема никакав придонес е тој се вика апла крадење и л’жање.

Пошто образовање ми е занимање а у голем дел сам учествувала 99% само би да прашам,кој придонес е на Максима Димитриевскога у набавку на 250 клупе и 500 столчиња у ООУ.Браќа Миладиновци,, кт донација е од 2015г ,кој придонес е на Максима у инсталацију на парно греење на Тонко Димков кт проект е поднесен 2016 г,добиен 2017 а реализиран 2018г сем што сече ленту и збори енглески сс амбасадорку ја не се сеќам дека денар даде.

Кој е придонес на Максима за целодневан престој за деца со посебни потреби на ул Тонко Димков сем што не сака да га прифати и отвори,и еве седи празан три год заради лични фрустрацие према Милу Царовску.И кт сумирам Максим сем тоалети у Студену бару ама ич бш ич нема направено ништо друго у Браќа Миладиновци,и не само тамо,пажљиво читајќе све су инвестицие на Владу,амбасаде и проекти сс невладин сектор.

Куманово се мења за среќу што Влада сипуе паре у општински буџет,за жал татко на градот шминкерајски све си препиша на соработку испечатена сс наши паре за његову рекламу.Интересантно,едно време МВР беше МВМРО,сга Општина бидна МаксОпштина,печатив,дистрибуирав и рекламирав се на нашу сметку а за личан интерес,кој знае,можда ќе народ и то позлатити а можда закон смлатити,време ќе покаже,важно човек сем целофан ништо у пакет не продава,празан е,наздравје бричење,шишање после 17 ти!

Марина Манојловска, фб пост

loading...