ВЛАДА: НЕ Е ТОЧНО ДЕКА ЌЕ СЕ ЛЕГАЛИЗИРААТ ДИВОГРАДБИ ВО НАЦИОНАЛНИ ПАРКОВИ И ЗАШТИТЕНИ ПОДРАЧЈА
ВЛАДА: НЕ Е ТОЧНО ДЕКА ЌЕ СЕ ЛЕГАЛИЗИРААТ ДИВОГРАДБИ ВО НАЦИОНАЛНИ ПАРКОВИ И ЗАШТИТЕНИ ПОДРАЧЈА
ВАКЦИНАЦИЈАТА ВО ЗЕМЈАВА СЕ ОДВИВА ТУРБО - ВЧЕРА НОВИ 15 000 ГРАЃАНИ СЕ ВАКЦИНИРАА!
ВАКЦИНАЦИЈАТА ВО ЗЕМЈАВА СЕ ОДВИВА ТУРБО - ВЧЕРА НОВИ 15 000 ГРАЃАНИ СЕ ВАКЦИНИРАА!
(ВИДЕО) Бектеши и Зеќири презентираа седум јавни повици за финансиска поддршка на угостителскиот и туристичкиот сектор како дел од Шестиот пакет економски мерки
(ВИДЕО) Бектеши и Зеќири презентираа седум јавни повици за финансиска поддршка на угостителскиот и туристичкиот сектор како дел од Шестиот пакет економски мерки
(ВИДЕО) БРАВО - Владата го задолжи АД „ЕСМ“ да изработи Студија за оправданост и сите потребни технички и финансиско-економски анализи со цел изградба на фотонапонската електрана од 300 MW до 350 MW, на локација во непосредна близина на Штип, на земјиштето кое беше планирано за изградба на карго аеродром
(ВИДЕО) БРАВО - Владата го задолжи АД „ЕСМ“ да изработи Студија за оправданост и сите потребни технички и финансиско-економски анализи со цел изградба на фотонапонската електрана од 300 MW до 350 MW, на локација во непосредна близина на Штип, на земјиштето кое беше планирано за изградба на карго аеродром
БОМБА НА ВИЛМА РУСКОВСКА: ЈАКИМОВСКИ НЕ Е АМНЕСТИРАН, ЌЕ ОДГОВАРА ЗА НЕКОЛКУ КРИВИЧНИ ДЕЛА ЗА КОИ Е ОБВИНЕТ!
БОМБА НА ВИЛМА РУСКОВСКА: ЈАКИМОВСКИ НЕ Е АМНЕСТИРАН, ЌЕ ОДГОВАРА ЗА НЕКОЛКУ КРИВИЧНИ ДЕЛА ЗА КОИ Е ОБВИНЕТ!
ЛАЖНА ВЕСТ - СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ НЕ Е АМНЕСТИРАН!
ЛАЖНА ВЕСТ - СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ НЕ Е АМНЕСТИРАН!
ПРАТЕНИЦИ ОД ПОМАЛИТЕ ПАРТИИ ОД ВЛАСТА МУ ПИШАА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ - со Законот за легализација на дивоградбите ќе се амнестираат криминали
ПРАТЕНИЦИ ОД ПОМАЛИТЕ ПАРТИИ ОД ВЛАСТА МУ ПИШАА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ - со Законот за легализација на дивоградбите ќе се амнестираат криминали
Министерот за надворешни на Унгарија, Сијарто донесе заштитни маски од Унгарија, денеска ќе донира 5000 вакцини на МВР
Министерот за надворешни на Унгарија, Сијарто донесе заштитни маски од Унгарија, денеска ќе донира 5000 вакцини на МВР

МИЛЕВСКИ: Денес, заедно со градоначалникот на Гази Баба, Борче Георгиевски, во село Смилковци започнавме со решавање на голем комунален проблем, во ова населено место

⭕ Септичките јами ги заменуваме со нова модерна примарна и секундарна канализациона мрежа како и изградба на прочистителна станица.
⭕ Водоводот во овие населени места се изградил во времето на Ристо Пенов и до денес, никој ништо не инвестирал во комуналната инфраструктура.
🇲🇰 🇽🇰 🇪🇺 Благодарение на активноста и инвентивноста на градоначалникот на Гази Баба, Борче Георгиевски а со поддршка на Министерството за локална самоуправа, преку проектот за меѓугранична соработка на С. Македонија 🇲🇰 и Косово 🇽🇰 се обезбедија 1️⃣3️⃣4️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ евра за изградба на примарната канализациона мрежа.
⭕ Прочистителната станица и секундарната канализација ќе се изградат со веќе обезбедени средства од Светска банка и буџетот на Општина Гази Баба.
♻️ Со проектот се заштитува животната средина и се спречува мешањето на подземните води и фекалиите со што се заштитува и здравјето на граѓаните.

loading...

AnimeFreak anime sites: The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement (https://animefreak.ws/m/Gd3R) Episode 13

GoGoAnime gogoanime jojo: Banana Fish (https://gogoanime.be/m/PJE8) Episode 24