Радев: Очекувам одбрана на бугарскиот интерес!
Радев: Очекувам одбрана на бугарскиот интерес!
Само Македонците разбираат како е да ви биде понижен идентитетот, порача Кулеба
Само Македонците разбираат како е да ви биде понижен идентитетот, порача Кулеба
Почина поранешниот претседател на Албанија, Бујар Нишани
Почина поранешниот претседател на Албанија, Бујар Нишани
Донбас ќе биде украински, порача Зеленски
Донбас ќе биде украински, порача Зеленски
Младите чекаат да појдат на психолог и по два месеца, потребни се бесплатни советувалишта
Младите чекаат да појдат на психолог и по два месеца, потребни се бесплатни советувалишта
Забрчанец: Со Отворен Балкан стануваме пазар од 12 милиони жители
Забрчанец: Со Отворен Балкан стануваме пазар од 12 милиони жители
Петков ќе бара бугарските услови да влезат во преговарачката рамка за Македонија
Петков ќе бара бугарските услови да влезат во преговарачката рамка за Македонија
Ангел Димитров: За РСМ Договорот за пријателство е карта за ЕУ, а не цврста политичка определба
Ангел Димитров: За РСМ Договорот за пријателство е карта за ЕУ, а не цврста политичка определба

МИЛЕВСКИ: Продолжуваме со активностите за имплементација на проектот со кој ќе овозможиме меѓународна пловидба и подобро поврзување на Струга, Охрид и Подградец по воден пат

⭕ За таа цел, денес, на предлог на Министерството за локална самоуправа, поради големите ограничувања на постојната Спогодба, Владата донесе заклучок со кој го задолжи Министерството за транспорт и врски да пристапи кон измена на “Спогодбата меѓу Владата на Р. Македонија и Р. Албанија за воспоставување на меѓународна езерска патничка линија Охрид – Подградец” потпишана во 1999 година.
⭕ Преку ИПА програмата работиме на изградба на пристаниште во Струга и Подградец како и набавка на еколошки бродови кои нема да го загадуваат езерото и кои ќе се обраќаат на линијата Струга-Охрид-Св.Наум-Подградец.
⭕ Зголемување на туристичките содржини на овој регион ќе значи и повеќе туристи и поголем развој на целиот Охридски регион.
⭕ Рамномерниот развој на сите региони е приоритет на Министерството и на Владата во целина.

loading...

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

Jimihen!!: Jimiko wo Kaechau Jun Isei Kouyuu!! Episode 3

english anime Ranking of Kings

free anime online Pokémon Journeys: The Series

Record of Ragnarok Episode 8

AniWatch My Hero Academia Season 2 (Dub)