МВР ВОВЕДУВА РЕД ВО СООБРАЌАЈОТ: 122 возачи казнети за пребрзо возење во Битола, 184 во Тетово, 121 во Куманово, 90 во Скопје

122 возачи казнети за пребрзо возење на територија на СВР Битола

Денеска (20.02.2022) во периодот од 12.00 до 18.00 часот на територијата на СВР Битола спроведена e зајакната акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваaт возило со брзина поголема од пропишаната, при што санкционирани се 122 возачи. Од нив 37 на територија на Ресен, 36 на територија на Битола, 30 на територија на Прилеп…. Засилените акциски сообраќајни контроли продолжуваат и во наредните денови. Апелираме до граѓаните да ги почитуваат сообраќајните правила и прописи за да ја зголемиме безбедноста во сообраќајот и заедно да придонесеме за посигурни патишта.

121 санкции за пребрзо возење на територија на СВР Куманово

Денеска (20.02.2022) од 12.00 до 18.00 на територија на СВР Куманово спроведена е зајакната акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваат возило со брзина поголема од пропишаната, при што санкционирани се 121 возачи.Од нив 101 на територија на Куманово, 11 -Крива Паланка и 9- Кратово. Засилените акциски контроли продолжуваат и во наредните денови. Апелираме до сите учесници во сообраќајот да ги почитуваат сообраќајните правила и прописи и заеднички да придонесеме за побезбедни патишта.

184 возачи казнети за пребрзо возење на територија на СВР Тетово

Денеска (20.02.2022) во периодот од 12.00 до 18.00 часот на територијата на СВР Тетово спроведена e зајакната акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваaт возило со брзина поголема од пропишаната, при што санkционирани се 184 возачи. Од нив 127 на територија на Тетово, а 57 на територија на Гостивар. Од овие 184 возачи, 59 возеле со брзина од над 50 километри на час над дозволеното, а дури 11 со над 70 километри на час над дозволеното.

Засилените акциски сообраќајни контроли продолжуваат и во наредните денови. Апелираме до граѓаните да ги почитуваат сообраќајните правила и прописи за да ја зголемиме безбедноста во сообраќајот и заедно да придонесеме за посигурни патишта.

202 санкционирани возачи во Скопје, 90 за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (19.02.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.
На територија на град Скопје изречени се вкупно 202 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 90 санкции, 42 мерки за возење под дејство на алкохол.
Изречени се 12 мерки за возење без возачка дозвола, шест за возач почетник.
Засилените акциски контроли продолжуваат и во наредните денови. Апелираме до граѓаните да ги почитуваме сообраќајните правила и прописи за да ја зголемиме безбедноста во сообраќајот и заедно да придонесеме за посигурни патишта.

65 санкции за возење под дејство на алкохол на територија на СВР Битола

Во текот на вчерашната вечер (19/20.02.2022) во периодот од 22.00 до 05.00 часот спроведена е зајакната акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваат возила под дејство на алкохол на територијата на СВР Битола, при што санкционирани се 65 возачи. Засилените акциски контроли продолжуваат и во наредните денови. Апелираме до сите учесници во сообраќајот да ги почитуваат сообраќајните правила и прописи и заеднички да придонесеме за побезбедни патишта.

sunwin sunwin apk game sunwin

game bài sunwin

tải sunwin

sunwin.apk mới nhất game sunwin tải sunwin apk

sunwin