БРАВО ПРЕМИЕРЕ, САМ ПРОТИВ СИТЕ НО СЕПАК НАРОДОТ Е СО ТЕБЕ, НА ДОЖД ПАРТИЗАНСКИ ИСТЕРА ЕДНА ОД НАЈДОБРИТЕ КАМПАЊИ
БРАВО ПРЕМИЕРЕ, САМ ПРОТИВ СИТЕ НО СЕПАК НАРОДОТ Е СО ТЕБЕ, НА ДОЖД ПАРТИЗАНСКИ ИСТЕРА ЕДНА ОД НАЈДОБРИТЕ КАМПАЊИ
ДРУЖЕ ШИЛЕГОВ, ГОРД СУМ НА ТЕБЕ, ПОКАЖА СРЦЕ И МУДА, МАШКИ ИЗДРЖА СО ЖЕСТОКО ТЕМПО, ТЕ НАПАЃАА ЗДРУЖЕНО ГРУЕВЦИ ФАШИСТИ КАРИЕРИСТИ И ОСТАЛА БАГРА
ДРУЖЕ ШИЛЕГОВ, ГОРД СУМ НА ТЕБЕ, ПОКАЖА СРЦЕ И МУДА, МАШКИ ИЗДРЖА СО ЖЕСТОКО ТЕМПО, ТЕ НАПАЃАА ЗДРУЖЕНО ГРУЕВЦИ ФАШИСТИ КАРИЕРИСТИ И ОСТАЛА БАГРА
Заев од Куманово: Максо ќе биде максимално поразен, Куманово бил и ќе биде СДСМ
Заев од Куманово: Максо ќе биде максимално поразен, Куманово бил и ќе биде СДСМ
(ВИДЕО) Кондовски во видео обраќање до битолчани: Битола ќе ја воздигнеме во модерен град во кој е задоволство да се живее
(ВИДЕО) Кондовски во видео обраќање до битолчани: Битола ќе ја воздигнеме во модерен град во кој е задоволство да се живее
(ВИДЕО) ЗАЕВ: Пред да настапи молкот и да дојде изборниот ден размислете и направете споредба, поставете си ги сами овие прашања
(ВИДЕО) ЗАЕВ: Пред да настапи молкот и да дојде изборниот ден размислете и направете споредба, поставете си ги сами овие прашања
(ВИДЕО) ОВА САМО СДСМ ГО МОЖЕ: ВРНЕ ИСТУРА, ЕЧИ БЕЛА ЧАО, ПЕЈАТ НАД 10 000 КУМАНОВЦИ!
(ВИДЕО) ОВА САМО СДСМ ГО МОЖЕ: ВРНЕ ИСТУРА, ЕЧИ БЕЛА ЧАО, ПЕЈАТ НАД 10 000 КУМАНОВЦИ!
(ВИДЕО) КРАТОВО БЕЗ КАЛ: БОЈКОВСКИ ПЛАНИРА СТАВАЊЕ АСФАЛТ ВО КРАТОВО ВО КОЛИЧИНИ КАКО ШТО НЕ БИЛО СТАВЕНО ИЗМИНАТИТЕ 30 ГОДИНИ
(ВИДЕО) КРАТОВО БЕЗ КАЛ: БОЈКОВСКИ ПЛАНИРА СТАВАЊЕ АСФАЛТ ВО КРАТОВО ВО КОЛИЧИНИ КАКО ШТО НЕ БИЛО СТАВЕНО ИЗМИНАТИТЕ 30 ГОДИНИ
БОЈКОВСКИ НАЈАВУВА ФАБРИКА ЗА ЧЕВЛИ ВО КРАТОВО
БОЈКОВСКИ НАЈАВУВА ФАБРИКА ЗА ЧЕВЛИ ВО КРАТОВО

НИКОЛОВСКИ: Денеска во кочанско Оризари, по повод празникот Св.Атанасиј, го пуштивме во употреба пристапниот пат од с.Оризари до манастирот Пресвета Богородица

Овој пат, денеска целосно реализиран, како проект беше разгледуван во периодот додека бев министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, што ми претставува посебна гордост.
Пристапниот пат е од огромна важност за поврзување на жителите од градските и руралните средини, осовено бидејќи води и до прекрасната туристичка населба, Добра Вода.

За овој проект, општина Кочани доби финансиска поддршка преку мерките за поддршка на општините преку Програмата за рурален развој, во износ од 12 милиони денари.

Реализацијата на капиталните проекти, дел од оваа Програма придонесува за подобрување на инфраструктурата, особено во руралните средини, за развој на рурален туризам и крајно подобрување на условите во секоја општина.

Остануваме максимално посветени на поддршката за развој и подигање на капацитетите на единиците на локалната самоуправа.

loading...

AniWatch: You Don't Know Gunma Yet anime episode 12 online free at https://aniwatch.pro aniwatch

AnimeHeaven Watch english anime Online in HD for FREE

Hatena☆Illusion: Koi to Mahou no Illusion de, Muchuu Sasechaimasu! Special Episode Full

https://animeflv.uk watch anime free

Telegra: https://telegra.ph/Anime-Flix-06-22

Gallery autodesk: https://gallery.autodesk.com/users/EN8JLD2A7TD7