БРАВО ПРЕМИЕРЕ, САМ ПРОТИВ СИТЕ НО СЕПАК НАРОДОТ Е СО ТЕБЕ, НА ДОЖД ПАРТИЗАНСКИ ИСТЕРА ЕДНА ОД НАЈДОБРИТЕ КАМПАЊИ
БРАВО ПРЕМИЕРЕ, САМ ПРОТИВ СИТЕ НО СЕПАК НАРОДОТ Е СО ТЕБЕ, НА ДОЖД ПАРТИЗАНСКИ ИСТЕРА ЕДНА ОД НАЈДОБРИТЕ КАМПАЊИ
ДРУЖЕ ШИЛЕГОВ, ГОРД СУМ НА ТЕБЕ, ПОКАЖА СРЦЕ И МУДА, МАШКИ ИЗДРЖА СО ЖЕСТОКО ТЕМПО, ТЕ НАПАЃАА ЗДРУЖЕНО ГРУЕВЦИ ФАШИСТИ КАРИЕРИСТИ И ОСТАЛА БАГРА
ДРУЖЕ ШИЛЕГОВ, ГОРД СУМ НА ТЕБЕ, ПОКАЖА СРЦЕ И МУДА, МАШКИ ИЗДРЖА СО ЖЕСТОКО ТЕМПО, ТЕ НАПАЃАА ЗДРУЖЕНО ГРУЕВЦИ ФАШИСТИ КАРИЕРИСТИ И ОСТАЛА БАГРА
Заев од Куманово: Максо ќе биде максимално поразен, Куманово бил и ќе биде СДСМ
Заев од Куманово: Максо ќе биде максимално поразен, Куманово бил и ќе биде СДСМ
(ВИДЕО) Кондовски во видео обраќање до битолчани: Битола ќе ја воздигнеме во модерен град во кој е задоволство да се живее
(ВИДЕО) Кондовски во видео обраќање до битолчани: Битола ќе ја воздигнеме во модерен град во кој е задоволство да се живее
(ВИДЕО) ЗАЕВ: Пред да настапи молкот и да дојде изборниот ден размислете и направете споредба, поставете си ги сами овие прашања
(ВИДЕО) ЗАЕВ: Пред да настапи молкот и да дојде изборниот ден размислете и направете споредба, поставете си ги сами овие прашања
(ВИДЕО) ОВА САМО СДСМ ГО МОЖЕ: ВРНЕ ИСТУРА, ЕЧИ БЕЛА ЧАО, ПЕЈАТ НАД 10 000 КУМАНОВЦИ!
(ВИДЕО) ОВА САМО СДСМ ГО МОЖЕ: ВРНЕ ИСТУРА, ЕЧИ БЕЛА ЧАО, ПЕЈАТ НАД 10 000 КУМАНОВЦИ!
(ВИДЕО) КРАТОВО БЕЗ КАЛ: БОЈКОВСКИ ПЛАНИРА СТАВАЊЕ АСФАЛТ ВО КРАТОВО ВО КОЛИЧИНИ КАКО ШТО НЕ БИЛО СТАВЕНО ИЗМИНАТИТЕ 30 ГОДИНИ
(ВИДЕО) КРАТОВО БЕЗ КАЛ: БОЈКОВСКИ ПЛАНИРА СТАВАЊЕ АСФАЛТ ВО КРАТОВО ВО КОЛИЧИНИ КАКО ШТО НЕ БИЛО СТАВЕНО ИЗМИНАТИТЕ 30 ГОДИНИ
БОЈКОВСКИ НАЈАВУВА ФАБРИКА ЗА ЧЕВЛИ ВО КРАТОВО
БОЈКОВСКИ НАЈАВУВА ФАБРИКА ЗА ЧЕВЛИ ВО КРАТОВО

НОЌЕН ДЕСАНТ НА СКОПСКА ЖЕЛЕЗАРА: Вонреден инспекциски надзор во кругот на Железара откри дека таму работат фирми без елаборати за заштита на животната средина

На барање на граѓаните од Гази Баба, Државниот инспекторат за животна средина, во соработка со Инспекторат на град Скопје, излезе на терен и направи два вонредни надзора во индустриската зона, каде покрај Макстил, работат и повеќе други правни субјекти.
🔎 Прв инспекциски надзор
📅 09.12.2020
Јасно утврдено прекршување на законот, констатирано е дека повеќе правни субјекти работат без елаборати за заштита на животната средина.
Сите се задолжени во најкус можен рок да изработат елаборати и да обезбедат одобрение од соодветна институција во согласност со закон.
🔎 Втор инспекциски надзор
📅 10.12.2020
Спроведен во вечерни часови, на лице место лично присуствуваше и директорката на ДИЖС, Ана Петровска, раководителот на градскиот инспекторат Горан Трајчевски, акредитирана лабораторија, придружувана од екипа од Канал 5 Телевизија.
Инспекторите и акредитираната лабораторија направија мерења на лице место, а резултатите се очекуваат во текот на следните денови.
Во текот на инспекцискиот надзор е побарано објаснување за бучавата на која се жалеа граѓаните на Гази Баба. Беше потврдено дека бучавата доаѓа од Макстил, поточно од електролачната печка за топење на старо железо, која и покрај изолацијата на погонот, создава силни звуци кои пробиваат во надворешната околина.
Макстил е задолжен да го води производниот процес на начин кој нема да создава бучава и да го нарушува мирот и спокојот на граѓаните.

loading...

Phantom of the Kill: Zero kara no Hangyaku Episode Full

Website https://kissanime.mx: Watch UFO Ultramaiden Valkyrie (Dub) kissanime Episode 12 watch animes

Watch Beyblade Burst Sparking (Dub) Episode 26

Website https://gogoanime.be: Watch Tenchi Muyo! Ryo-Ohki gogoanime Episode 6 watch anime free

Bonanza: https://www.bonanza.com/users/49244953/profile

Weddingbee: https://www.weddingbee.com/members/animeflixnl/