ОСМАНИ: ДОГОВОРИТЕ СО БУГАРИЈА И ГРЦИЈА СЕ ВЕЌЕ ВО ПРЕГОВАРАЧКАТА РАМКА НО НЕ ПРИФАТИВМЕ ПРОТОКОЛИТЕ ДА ВЛЕЗАТ ВО ПРЕГОВАРАЧКАТА РАМКА, И ФРАНЦИЈА ЗАСТАНА НА НАША СТРАНА

– Договорите со Грција и Бугарија се веќе со години во преговарачката рамка но Бугарија бараше да влезат и протоколите што сега ги договоривме но ние не прифативме и Франција застана на наша страна. Ирационално е од страв да бидете блокирани во иднина сега сами себе да се блокирате…

Министерот за надворешни работи Бујар Османи на Телма.

sunwin

game sunwin game sunwin sunwin

tải sunwin

sunwin apk

sunwin sunwin club tải sunwin apk