ОСМАНИ: ГОВОРОТ НА ОМРАЗА КОН БУГАРИЈА НЕМА ДА СЕ ТАРГЕТИРА СО ЦЕНЗУРА ТУКУ СО АПЕЛИ И СООПШТЕНИЈА

– Нема да има цензура или казни во земјава за говорот на омраза кон Бугарија, туку ќе се служиме со апели и соопштенија. Односите меѓу двете земји ќе се подобрат со активни пријателски политики не со документи и хартија.

Османи на Телма.

sun win

sunwin

sunwin tài xỉu

sunwin web

sunwin tài xỉu tải sunwin game bài sunwin