ОСМАНИ: СПОРЕД ПРОТОКОЛОТ КОЈ ЌЕ ГО ОБЈАВИМЕ УТРЕ СЕ ПРЕДВИДУВА ОТВОРАЊЕ НА АРХИВИТЕ ВО ДВЕТЕ ЗЕМЈИ И РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ЖРТВИТЕ ОД КОМУНИЗМОТ

– Протоколот кој е билатерален договор меѓу Северна Македонија и Бугарија и не влегува во преговарачката рамка е предвидено отворање на архивите на двете земји и рехабилитација на жртвите на комунизмот. Протоколот ќе го објавиме утре. Се нудам да одам во сите политички партии да им ги објаснам овие протоколи и целиот француски предлог.

Османи на Телма.

sunwin apk tải sunwin apk sunwin web

tải sunwin apk sunwin.apk mới nhất sunwin club

tải sunwin

sunwin

tải sunwin